Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ευκαιρία για ξεκούραση

Την καλύτερη χρονική περίοδο ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα. Οι κυπελλούχοι έβγαλαν με τον καλύτερο τρόπο το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και οι ανάσες ξεκούρασης είναι κάτι που χρειάζονται μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Η τεχνική ηγεσία έχει καταστρώσει ένα πλάνο προετοιμασίας, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να γεμίσουν… μπαταρίες και να επιστρέψουν πιο φρέσκοι ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Κύπρο και Ευρώπη. Ταυτόχρονα, θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που ήταν τραυματίες να ανεβάσουν ρυθμούς.

Ρομπέρ και Κυριάκου θα είναι πανέτοιμοι για τον ντέρμπι. Πολύ δύσκολα τα δεδομένα για τον Άμπραχαμ Γκιέ. Για την ώρα ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού συγκαταλέγεται στους αμφίβολους, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Αν ο Γκίε δεν προλάβει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τότε θα συμπληρώσει δύο μήνες εκτός δράσης. Για τον Σανγκόι, τα δεδομένα είναι όπως τα ανέφερε χθες το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου. Θα χρειαστεί 15 ημέρες για να είναι έτοιμος και ως εκ τούτου χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Source : 24sports.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου