Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πρεμιέρα Tesco στις Αλφαμέγα

Τα ράφια στους διαδρόμους των υπεραγορών Αλφαμέγα γέμισαν με πολλές μπράντες της βρετανικής αλυσίδας Tesco. Στο σύνολο 1.200 κωδικοί προϊόντων φιλοξενούνται πλέον στη μεγαλύτερη, κυπριακή αλυσίδα υπεραγορών οι οποίες συνήψαν συνεργασία με τον βρετανικό κολοσσό λιανεμπορίου.

«Η φιλοσοφία των υπεραγορών Αλφαμέγα ταυτίζεται με αυτή της Tesco, αφού στόχος και των δύο είναι να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία ψωνίσματος, ανταποκρινόμενοι στις νέες διατροφικές και καταναλωτικές ανάγκες, βασιζόμενοι στην ποιότητα και τις προσιτές τιμές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση των υπεραγορών Αλφαμέγα.

Μάλιστα, στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας Αλφαμέγα-Tesco που πραγματοποιήθηκε στην υπεραγορά της κυπριακής αλυσίδας στην Έγκωμη, στήθηκε μια γωνιά στα πρότυπα παλαιού μπακάλικου, στα ράφια του οποίου υπήρχαν αποκλειστικά προϊόντα της Tesco. Μάλιστα στο κέντρο του «ιδιότυπου» μπακάλικου η γνωστή σεφ Αθηνά Λοϊζίδου έφτιαχνε νόστιμες και γρήγορες μπουκιές για τους παρευρισκόμενους. Εξάλλου, στην επίσημη παρουσίαση βρέθηκαν περί των 50 ατόμων από όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου, ηλεκτρονικά και έντυπα, δείχνοντας έτσι την τάση του κόσμου να μάθει λεπτομέρειες για τη συνεργασία Αλφαμέγα-Tesco.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ των Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, τόνισε σχετικά με το deal: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς που μια από τις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών στον κόσμο, η Tesco, έχει επιλέξει τις υπεραγορές Αλφαμέγα για την αποκλειστική διανομή διάθεση των προϊόντων της στην Κύπρο. Τα προϊόντα Tesco, είναι γνωστά για την ποιότητά τους και τις χαμηλές τιμές, αυτό που επιζητεί σήμερα ο Κύπριος καταναλωτής. Η επωνυμία Tesco είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην Κύπρο και ευελπιστούμε ότι το καταναλωτικό κοινό θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει τα προϊόντα Tesco, τα οποία εντάσσονται στην πλούσια συλλογή των εισαγόμενων προϊόντων μας».

- See more at: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου