Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τελέστηκε το απόγευμα η κηδεία της Ανδρούλας Κατσουρίδου

Τη σύζυγο, μάνα, αδερφή, θυγατέρα, γιαγιά, φίλη Ανδρούλα Κατσουρίδου αποχαιρέτησαν σήμερα στην κατάμεστη εκκλησία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία εκατοντάδες κόσμου.

Η εκλιπούσα κατέληξε χθες μετά από χρόνιο αγώνα ενάντια στον καρκίνο. Ο ανιψιός της, Νικόλας Μεσαρίτης, η επιστήθια φίλης της Αντρούλα Ευριπίδου και η ΓΓ της ΠΟΓΟ, Σκεύη Κουκουμά, περιέγραψαν το χαρακτήρα της Ανδρούλας Κατσουρίδου, εξήραν τον πληθωρικό της χαρακτήρα, τον πηγαίο αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το χαμόγελο, χαρακτηρίζοντάς τη ήρεμη δύναμη, στήριγμα, λιμάνι, «μια κυρία με Κ κεφαλαίο» που στήριζε σε όλη την πορεία τον σύζυγό της, Νίκο Κατσουρίδη, τα παιδιά της Γιάννο και Αλέξανδρο, τις νύφες και τα εγγόνια της, τους γονείς της, αλλά και τον αδερφό της. Η φίλη και ξαδέρφη της, Αντρούλα Ευριπίδου, ευχήθηκε «στο επανιδείν», η Σκεύη Κουκουμά ανέφερε ότι όσα πήραν και έζησαν όλοι όσοι την γνώρισαν δεν θα τα σβήσει ο θάνατος και ο ανιψιός της, Νικόλας Μεσαρίτης μίλησε για την Αντριάννα, όπως την έλεγαν η οικογένεια και οι δικοί της άνθρωποι.

Στεφάνια κατέθεσαν: για την οικογένεια της εκλιπούσας, οι γιοι Γιάννος και Αλέξανδρος, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Τάσος Μητσόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, εκ μέρους του ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο Χρίστος Αλέκου, μέλος του ΠΓ, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ, Γιώργος Βαρνάβα, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, ο ΓΓ των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, ο Κώστας Γεωργιάδης των ΕΔΗ.

Στεφάνια κατέθεσαν επίσης εκπρόσωποι όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και της ΚΕ του ΑΚΕΛ, της ΠΕΟ, της ΠΟΓΟ, της ΕΚΑ, της ΕΔΟΝ, της Ένωσης Δήμων, της Χαραυγής και της κομματικής ομάδας του ΑΚΕΛ Ακρόπολης Γ.

Στην κηδεία παρίσταντο οι Υπουργοί Άμυνας, Φώτης Φωτίου και Παιδείας, Κυριάκος Κενεβέζος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, στελέχη και μέλη του ΑΚΕΛ και άλλων κομμάτων, καθώς και συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου