Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι κατά 90% ο προπονητής της Εθνικής

Οι διαφωνίες στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας Ανδρών ήταν γνωστές, αλλά είναι πλέον και δημοσιοποιημένες και από τις δυο πλευρές, με τη μόνη διαφορά ότι ο καθένας επέλεξε διαφορετικό ΜΜΕ για να το βγάλει προς τα έξω καθώς επίσης και διαφορετικό τρόπο.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάμπος Χριστοδούλου συγκεντρώνει σαφώς τις περισσότερες πιθανότητες από οποιοδήποτε άλλο για να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής με ποσοστό που φτάνει το 90%!

Η μια πλευρά (Κουτσοκούμνης) έλεγε χθες βράδυ στο Σίγμα τα δικά της και η άλλη πλευρά (Χ. Λοϊζίδης) σήμερα το πρωί τα δικά της στο Σούπερ Σπορ, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι εδώ και πολλές μέρες.

Ο Πάμπος δικαιούται να αισθάνεται σίγουρος αφού είναι δεδομένο ότι οι συντριπτική πλειοψηφία στην ΚΟΠ ευνοεί την πρόσληψη Κύπριου προπονητή με συγκεκριμένα στοιχεία, όπως δίψα για επιτυχίες, σκληρή δουλειά και τίτλους στο εγχώριο πρωτάθλημα που σημαίνει νοοτροπία νικητή. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός Κύπριος που έχει αυτά τα στοιχεία και είναι ελεύθερος για δουλειά είναι ο άνθρωπος από την Γαλάτα...

- See more at: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου