Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι ΔΗΚΟϊκοί στηρίζουν Νικόλα, ποιοι Καρογιάν(;) – Σήμερα το «500άρικο» της υποψηφιότητας

- Επίσημη αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική μάχη της 1ης Δεκεμβρίου
- Επιτελείο Παπαδόπουλου: Καταγγέλει τηλεφωνήματα από κομματικό μηχανισμό σε νέα μέλη για να στηρίξουν Καρογιάν
- Τηλεφώνησαν μέχρι και στον Χρύση Παντελίδη!
- Επιτελείο Καρογιάν: Απορρίπτει τις καταγγελίες και αισιοδοξεί


Σήμερα, με την υποβολή των υποψηφιοτήτων Παπαδόπουλου – Κάρογιαν για το προεδρικό αξίωμα του ΔΗΚΟ, αφού καταβάλλουν το προβλεπόμενο παράβολο των 500 ευρώ, αρχίζει και «επίσημα» η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική μάχη της 1ης Δεκεμβρίου.

Ο εκλογικός κατάλογος αναμένεται να είναι έτοιμος το τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη, όταν και οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τις λίστες και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα υποβάλει την υποψηφιότητα στις 11:30 π.μ.. Την υποψηφιότητά του θα προτείνουν ιστορικά στελέχη του κόμματος. Συγκεκριμένα θα τον προτείνουν οι:

1. Τούλα Χαραλάμπους, τομεάρχης της ΕΟΚΑ, ιστορικό ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΚΟ, πρώην πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ Λάρνακας, και

2. Μαρία Συκοπετρίτου, μέλος της Ε.Ε. ΓΟΔΗΚ Λεμεσού, κόρη της αείμνηστης Τούλας Συκοπετρίτου, ιστορικού ιδρυτικού στελέχους του ΔΗΚΟ.

Την υποψηφιότητα Ν. Παπαδόπουλου θα στηρίξουν ο Σταύρος Κρεμμός, μέλος του ΔΗΚΟ από τη Λάπηθο Κερύνειας και ο Μαρίνος Μουσιούττας, μέλος του ΔΗΚΟ Λευκωσίας, γιος του αείμνηστου ιστορικού ιδρυτικού στελέχους του ΔΗΚΟ και βουλευτή Λευκωσίας Νίκου Μουσιούττα.

Την υποψηφιότητα του Μάριου Καρογιάν θα προτείνουν δύο πρώην υπουργοί: ο Χρίστος Μαυρέλλης και ο Ανδρέας Μουσιούττας.

Επιτελείο Παπαδόπουλου: Καταγγελίες για «πιεστικά» τηλεφωνήματα προς νέα μέλη

Όσον αφορά τις εσωκομματικές «κόντρες» των τελευταίων ημερών, το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου επιμένει στις καταγγελίες του κατά του Μάριου Καρογιάν ότι έχει θέσει στη διάθεση της προεκλογικής του εκστρατείας τον κομματικό μηχανισμό. Κάνουν λόγο και για τηλεφωνήματα, που συνεχίζονται παρά τις καταγγελίες, προς νεοεγγραφέντα μέλη, από τον κομματικό μηχανισμό και συνεργαζόμενη με τη δηκοϊκή ηγεσία εταιρεία που προτρέπουν τους αποδέκτες των κλήσεων να στηρίξουν την υποψηφιότητα Καρογιάν.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο στενός συνεργάτης του Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης, έγινε και ο ίδιος δέκτης «προσηλυτιστικού» τηλεφωνήματος από τον κομματικό μηχανισμό.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το επιτελείο Καρογιάν απορρίπτει τις καταγγελίες και επιμένει στις αισιόδοξες εκτιμήσεις του ότι ο δικός του υποψήφιος θα είναι ο νικητής της κάλπης την 1η Δεκεμβρίου.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου