Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

3 φυσικές συνταγές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου!

Είναι όμορφα τα μακριά μαλλιά. Ωστόσο τι γίνεται όταν προσπαθείς ανεπιτυχώς να τα μακρύνεις και εκείνα αντ᾽αυτού κόβονται και δεν φτάνουν ποτέ το επιθυμητό ύψος; 
Αρχικά σκέψου αν τα φροντίζεις σωστά. 

Εκτός της ισορροπημένης διατροφής που θα πρέπει να έχεις, θα πρέπει επίσης να μην τα βουρτσίζεις όσο είναι βρεγμένα καθώς έχουν την τάση να σπάνε πιο εύκολα. Επίσης θυμήσου να κάνεις καθημερινά, απαλό μασάζ στο κεφάλι σου ώστε να γίνεται η κυκλοφορία του αίματος σωστά.

Εκτός των άλλων βέβαια, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε και μερικούς ακόμη τρόπους ώστε να επιταχύνεις την διαδικασία. Δες παρακάτω…

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι μια από τις φυσικές θεραπείες που μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακρύνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείς να το θαυματουργό σαν εκχύλισμα ως συμπληρωματικό στο σαμπουάν ή στην μαλλακτική σου κρέμα. Στην συνέχεια ξεβγάζεις κανονικά!

Λάδι από κουκούτσια σταφυλιών

Τρίψε το ζεστό λάδι του σταφυλιού στο τριχωτό της κεφαλής, κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο. Επανέλαβε 2-3 φορές την εβδομάδα και αμέσως η διαφορά θα σου είναι αισθητή!

Πατάτα

Το νερό που απομένει μετά το βράσιμό της πατάτας, είναι ακόμη μια φυσική θεραπεία που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την μακριά κόμη που ονειρεύεσαι. Λούσε τα μαλλιά σου και αντί για κοντίσιονερ, ξέπλυνε τα με το νερό που έχεις βράσει, αφού φυσικά έχει κρυώσει προηγουμένως. Στην συνέχεια ξέπλυνε κανονικά!

Πηγή: http://www.ediva.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου