Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΖΟΥΝ Angelina-Brad μετά τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;;; Ε όχι ρε Jolie!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκλονιστική επιστολή που φέρεται να έχει γράψει ο Brad Pitt για την Angelina Jolie, αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γάμος τους πριν η ηθοποιός κάνει τη διπλή μαστεκτομή, αλλά και στο γάμο τους που βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διάλυση.


Η επιστολή, της οποίας η αυθεντικότητα αμφισβητείται, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς νευρική λόγω προβλημάτων στο χώρο της δουλειάς της, από προσωπικά της θέματα, από κάποιες αποτυχίες της, αλλά και από τα παιδιά. Έφτασε στα 35 της χρόνια να ζυγίζει 40 κιλά. Έκλαιγε συνεχώς. Ήταν μια δυστυχισμένη γυναίκα. Υπέφερε από συνεχείς πονοκεφάλους, πόνους στο στήθος και νευρόπονους στην πλάτη και τα πλευρά της.
Δεν κοιμόταν καλά, κατάφερνε να αποκοιμηθεί λίγο μόνο το πρωί, ενώ κουραζόταν πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης.
Η ομορφιά της άρχισε να την εγκαταλείπει, είχε σακούλες κάτω από τα μάτια της, ενώ έπαψε να φροντίζει του εαυτό της. Αρνιόταν κάθε πρόταση για δουλειά και κάθε ρόλο.
Είχα χάσει πια κάθε ελπίδα και σκεφτόμουν το διαζύγιο.
Αλλά ξαφνικά, αποφάσισα να δράσω.

Είχα την πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη. Ήταν το είδωλο των μισών ανδρών και γυναικών στη γη κι εγώ ήμουν αυτός που του επέτρεπε να κοιμάται δίπλα της και να την αγκαλιάζει. Άρχισα να τη γεμίζω με φιλιά λουλούδια και όμορφα λόγια. Κάθε στιγμή και λεπτό της εκδήλωνα την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό μου, που υπήρχε στη ζωή μου. Της έπαιρνα δώρα και ζούσα μόνο για εκείνη.
Μιλούσα στο κοινό μου, μόνο γι 'αυτήν. Τα πάντα στρέφονταν γύρω από αυτήν.Την επαινούσα διαρκώς όταν ήμασταν οι δυο μας, αλλά και μπροστά στους φίλους μας. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η Αντζελίνα άνθισε.

Άρχισε να συνέρχεται. Πήρε πάλι τα κιλά της, ηρέμησε, με αγάπησε περισσότερο από ποτέ. Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να αγαπήσει τόσο δυνατά! Από όλη αυτή την ιστορία, κατάλαβα ένα πράγμα: η γυναίκα είναι η αντανάκλαση του άντρα της. Αν την αγαπήσεις μέχρι σημείου τρέλας, έτσι θα σε αγαπήσει κι αυτή.
Brad Pitt...».

Ωστόσο, σήμερα, το γύρο των ξένων μέσων κάνει η είδηση πως το ζευγάρι ξαναπερνά κρίση, καθώς φήμες τους θέλουν «στα μαχαίρια» λόγω της απόστασης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφορμή για τους τριγμούς στη σχέση τους αποτέλεσε η απόφαση της Angelina να πάρει τα παιδιά μαζί της και να μεταβεί στην Αυστραλία για τη νέα, δεύτερή της, ταινία, την ώρα που ο Brad βρίσκεται για δουλειά στη Μεγάλη Βρετανία.
«Ζουν χωριστές ζωές αυτό τον καιρό και η απόσταση προκαλεί, δυστυχώς, μεγάλα και σημαντικά προβλήματα», λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη θα είναι χώρια ο Brad και η Angelina, που έχουν συμφωνήσει πως ο ένας θα κάθεται όσο ο άλλος δουλεύει, ώστε πάντα να είναι κάποιος με τα έξι τους παιδιά, παρά το ότι έχουν νταντάδες.

«Είναι η πρώτη φορά που "έσπασαν" την συμφωνία τους και οι πρώτες ρωγμές στη σχέση τους άρχισαν να φαίνονται. Είναι πολύ δύσκολο και αγχωτικό και για τους δύο», λένε οι ίδιες πηγές, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού στο Χονγκ Κονγκ αλλά, λόγω φόρτου εργασίας,... το ανέβαλαν!

Πηγή: Tsekouratoi

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου