Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ : Τι θα λέγατε για μπάσκετ το μεσημέρι της Κυριακής;

Μια καινοτομία θα εφορμόσουν ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας αφού την προσεχή Κυριακή έχει οριστεί το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ για τις 12:00 το μεσημέρι σε μια προσπάθεια να πάρουν στο γήπεδο περισσότερο κόσμο και οικογένειες μετατρέποντας το ματς σε γιορτή με διάφορες εκδηλώσεις.

Το κάλεσμα του Σωματείου και του κ. Ποταμίτη:
Εισάγοντας στην Κύπρο μία καινοτομία που γεμίζει τα γήπεδα σε Ισπανία και Ελλάδα, ο ΑΠΟΕΛ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) έχουν ορίσει για τις 12:00 το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής (17/11) τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα έχει ήδη ετοιμαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης αλλά και πολλές εκπλήξεις για όσους θα βρεθούν στο γήπεδο ενώ τα Presse Cafe θα κερνάνε τον κυριακάτικο καφέ, ενώ θα υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας με σκοπό να επιστρέψει ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ στην καλαθόσφαιρα: «Στόχος είναι όπως πέρα από τους παραδοσιακούς φίλους του μπάσκετ, να φέρουμε στο γήπεδο οικογένειες που θέλουν να περάσουν ευχάριστα το πρωινό της Κυριακής» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Στο ΑΠΟΕΛ προβληματιστήκαμε αρκετά σε σχέση με την προσέλευση στους αγώνες καλαθόσφαιρας. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο πέρα από τους 200-300 που σταθερά έχουμε δίπλα μας και τους οποίους ευχαριστούμε. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι μπασκετικός, γνωρίζει και αγαπά το άθλημα, απλώς για πολλούς και διαφορετικούς λόγους έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο.

Για μας ο κάθε αγώνας θέλουμε να είναι μια ΑΠΟΕΛίστικη γιορτή, για όλους μικρούς και μεγάλους και στο τέλος όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι για τις στιγμές που ζούμε δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας την και βοηθώντας την να προσφέρει ωραίο θέαμα και επιτυχίες.

Επαναλαμβάνω ότι για μας ο κάθε αγώνας πρέπει να είναι μια γιορτή, γι’ αυτό δοκιμάζουμε διάφορες ενέργειες σε συνεργασία και με την ομοσπονδία την οποία ευχαριστούμε για την συνεργασία».

Από την πλευρά του ο πρόδρος της ΚΟΚ κ. Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε για το συγκεκριμένο εγχείρημα: «Δεν διστάζουμε να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις στην προσπάθεια μας ώστε περισσότερες οικογένειες και παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο. Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, η οικογένεια είναι κοντά στο άθλημα μας. Υπενθυμίζω τους προηγούμενους τελικούς Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών, το All Star Game, το 3 x3 αλλά και αρκετούς από τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες για την παρουσία περισσοτέρων οικογενειών στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι το εγχείρημα θα επιτύχει και θα υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Είμαι πεπεισμένος ότι όσοι βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο Λευκόθεο, θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Τονίζω την άψογη συνεργασία των διοικητικών ηγετών των δύο σωματείων και τους συγχαίρω για αυτό. Εκτιμούμε, ότι η από κοινού προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία και θα μπορέσουμε να την προωθήσουμε ακόμη περισσότερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας καλεί όλους του απανταχού ΑΠΟΕΛίστες να δώσουν μαζικά το παρών τους, να γεμίσουν το γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας στην προσπάθεια της να πετύχει την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου