Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

OOPS: ΔΕΣ ΤΙ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Aνοδική πορεία των αφίξεων τουριστών από Ουκρανία διαπίστωσε ο ΚΟΤ, ο οποίος συμμετείχε στην τουριστική έκθεση UITΜ 2013 της Ουκρανίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΟΤ, η παρουσία του Οργανισμού στην έκθεση, με ένα πολύ όμορφο σχεδιαστικά περίπτερο, άφησε άριστες εντυπώσεις. «Για το 2013, η Ουκρανική αγορά έχει δώσει αισιόδοξα μηνύματα όσον αφορά τις τουριστικές αφίξεις», αναφέρεται. Συγκεκριμένα, η περίοδος Φεβρουάριος - Σεπτέμβρης 2013 κατάγραψε αύξηση 66% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή, ενώ οι αφίξεις μόνο για τον μήνα Σεπτέμβριο σημείωσαν αύξηση 78%. 

 Όσον αφορά το 2014, όπως έχει εξαχθεί μέσα από τις επαφές που είχε η Αντιπροσωπεία του ΚΟΤ στο Κίεβο με τους κυριότερους Οργανωτές Ταξιδιών και τις Ουκρανικές Αερογραμμές, θα είναι μια πολύ καλή χρονιά και ο στόχος έχει τεθεί στις 50,000 αφίξεις. Για την χειμερινή περίοδο, πτήσεις προς Λάρνακα από Κίεβο συνεχίζει να πραγματοποιεί η εταιρεία Ukranian International Airlines, ενώ νέο σημαντικό στοιχείο για την αγορά αποτελεί η πρόσφατη ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας Wizz Air, για πτήσεις από Ντονέτσκ, από το Μάρτη του 2014.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου