Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Απόλλων: Πετάει και άλλο αεροπλάνο για Ρώμη! Μονοήμερη εκδρομή με 490 ευρώ

Ο Απόλλωνας ενημερώνει πως θα διοργανωθεί μονοήμερη εκδρομή στη Ρώμη για όσους ενδιαφέρονται. Διαβάστε την τιμή και όλες τις λεπτομέρειες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι ενδιαφέρονται να την ακολουθήσουν στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάτσιο, ότι διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στη Ρώμη την ημέρα διεξαγωγής του (07/11).

Η πτήση με τις Κυπριακές αερογραμμές είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (07/11) στις 09:00 και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Για να πετύχει η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο την μίσθωση του αεροπλάνου το οποίο θα μεταφέρει τους οπαδούς μας στη Ρώμη, θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια της πτήσης.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 430 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο, όπως επίσης και το εισιτήριο του αγώνα).

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να πληρώσουν με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Όλοι οι αιτήσεις θα πρέπει να καταβληθούν μαζί με τα χρήματα στο AionasTravel, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Αμαθούντος 15.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25-314655. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι πολύ περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι όλες οι θέσεις, τότε η πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν το πρωί της Δευτέρας (11/11) από τα γραφεία της Εταιρίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην χορηγό εταιρία CyprusAirways η οποία στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που κατέβαλε η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων και υποστηρικτών της.

Γραφείο Τύπου Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)».
- Source :  http://www.tothemaonline.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου