Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Νεαρός πέθανε σε τροχαίο αμέσως μετά την αυτοκτονία της αδελφής του

Ένας άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε την αδελφή του, που μόλις είχε αυτοκτονήσει.

Η Μπρέντα Τάκερ, 21 ετών, βρισκόταν στο μπαρ, που ανήκει στην οικογένειά της, στο Ντιτρόιτ, την Κυριακή το πρωί, όταν πήρε ένα όπλο, πήγε στο πίσω δωμάτιο του μπαρ και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο θείος της δήλωσε ότι η νεαρή κοπέλα υπέφερε από κατάθλιψη και οι προσπάθειες που έκανε το περιβάλλον της για να την εμποδίσει να αυτοκτονήσει, απέτυχαν.

“Άρπαξε το όπλο και το έβαλε δίπλα στο κεφάλι της” περιγράφει ο θείος της, “όλοι της μιλούσαμε. Κλείστηκε στο δωμάτιο και ακούστηκε το μπαμ. Ήταν τρομακτικό. Εκείνη τη στιγμή στο μπαρ βρίσκονταν οκτώ με δέκα άτομα”.

Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή. Ο 20χρονος αδελφός της ακολούθησε το ασθενοφόρο
με το αυτοκίνητό του, για να είναι μαζί της, αλλά στη διαδρομή τράκαρε και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντιτρόιτ, ο νεαρός ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, του οποίου ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Η ιδιοκτήτρια και συγγενής των δύο παιδιών σχολίασε την τραγικότητα της υπόθεσης “είναι η μία τραγωδία μετά από την
άλλη. Δε θέλω καν να φανταστώ πώς είναι να θάβεις δύο παιδιά μαζί”.

“Αφού οι γιατροί μας είπαν ότι η Μπρέντα είναι νεκρή, επέστρεψα στο μπαρ για να ψάξω το κινητό της τηλέφωνο και τότε έμαθα ότι ο Ρίκι είχε τροχαίο” αναφέρει η ίδια.

Το παράδοξο είναι ότι μόλις έξι μήνες νωρίτερα ο πατριός του παιδιού είχε προκαλέσει επεισόδιο, στο οποίο τελικά ο ίδιος έχασε τη ζωή του. Είχε επιτεθεί στον Ρίκι με όπλο και ο Ρίκι βρισκόμενος σε άμυνα τον πυροβόλησε. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος επειδή είχε δεχτεί πυροβολισμούς από τον πατριό του.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου