Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Άννα Βίσση: Η αποθέωση στην Αγγλία και το ξενύχτι μέχρι πρωίας με τις φίλες της!

Μετά το τέλος των παραστάσεων των «Δαιμόνων» και λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο στο «Pantheon Theatre», η Άννα Βίσση έφτιαξε τη βαλίτσα της και ταξίδεψε στο Λονδίνο για μια μοναδική συναυλία, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας!

Η «απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια» εμφανίστηκε την Κυριακή στο KOKO, club που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Christina Aguilera, Prince, Bruno Mars, Amy Winehouse, Lady Gaga, The Killers, Kanye West, Katy Perry, Lily Allen, Usher, κ. Ά, ενώ αποτελεί σημείο κατατεθέν για την Madonna αφού στον χώρο αυτό έκανε το πρώτο της live στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε για τρεις ώρες από χιλιάδες θαυμαστές της, που μαζεύτηκαν στον χώρο για να τη δουν live, ενώ στη συνέχεια τους ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, επισημαίνοντας πόσο πολύ είχε ανάγκη τη συγκεκριμένη συναυλία.

Όπως ήταν φυσικό, η Άννα δε σταμάτησε εκεί το βράδυ της. Μετά το τέλος της συναυλίας, επισκέφθηκε το bar “Elysée” παρέα με τη Χριστίνα Πολίτη και καλούς της φίλους, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά το Λονδίνο, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα θα πάει στις Βρυξέλλες για μια φιλανθρωπική συναυλία για την Κύπρο, που θα γίνει στο πλαίσιο πρόσκλησης της Επιτρόπου της Μεγαλονήσου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Ανδρούλλας Βασιλείου. Μαζί της θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου και όλοι θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:











Πηγή: http://www.peoplegreece.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου