Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Απόλλων και Ερμής οδηγούν την κούρσα

Ο Απόλλων Λεμεσού και ο Ερμής Αραδίππου είναι οι δυο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

Απόλλων και Ερμής πέτυχαν την 6η τους νίκη στην 7η αγωνιστική και με 18 βαθμούς οδηγούν την κούρσα, αφήνοντας πίσω τους την Ανόρθωση η οποία, μέχρι την προηγουμένη αγωνιστική συγκατοικούσε μαζί τους στην κορυφή.

Ο Ερμής νίκησε εκτός έδρας την ΕΝΠ και η νίκη του αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη, αφού έχει να χάσει από την πρεμιέρα και τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Η ομάδα της Αραδίππου διαθέτει άλλη μια πρωτιά, αυτή της καλύτερης επίθεσης με 18 τέρματα, όσα έχουν πετύχει και οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

Τα λιγότερα τέρματα μέχρι στιγμής τα έχει δεχτεί η Ομόνοια, 4, ενώ από 5 γκολ παθητικό μετρούν ο Ερμής και το ΑΠΟΕΛ.

Η Αλκή παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμολογικό κέρδος αφού σε επτά αγώνες έχασε επτά φορές ενώ χωρίς νίκη παραμένει η ΕΝΠ, η οποία μετρά έξι ήττες και μια ισοπαλία.

Στην 7η αγωνιστική σημειώθηκαν στους επτά αγώνες είκοσι τέρματα. Η πιο παραγωγική μέχρι στιγμής αγωνιστική είναι η δεύτερη αφού σημειώθηκαν 26 τέρματα.

Αναλλοίωτη η κατάσταση στον πίνακα των σκόρερ αφού ο Κολαούτι και ο Αζεβέδο που προηγούνται με 8 και 6 τέρματα αντίστοιχα δεν σκόραραν αυτή την αγωνιστική.

Ο Γκαστόν Σανγκόι πέτυχε χθες το πρώτο χατ τρικ του Πρωταθλήματος και ανέβηκε στα πέντε τέρματα. Τέσσερα τέρματα σε ένα αγώνα έχει πετύχει ο Αζεβέδο του Ερμή.

Πηγή: http://24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου