Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ - Στον ημιτελικό οι «αιώνιοι»!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν όχι στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπως προέκυψε από την κλήρωση. Στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου ο νοκ άουτ αγώνας. Άρης-Πανιώνιος το άλλο ζευγάρι.

Ήταν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου για έξι διαδοχικές χρονιές. Όμως το σερί σταμάτησε. Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ έβγαλε ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Έτσι οι δύο «αιώνιοι» θα τα πουν σε νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο, βάσει κανονισμού (αναφέρεται στο άρθρο 3 της προκήρυξης), θα υπάρχουν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ζευγαριού, μεταξύ Άρη και Πανιωνίου, στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου σε γήπεδο που θα καθοριστεί μετά την ανάδειξη του ζευγαριού που θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Tην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε στην κλήρωση ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. Η κλήρωση διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου είχε παρατηρηθεί ένταση μεταξύ εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου