Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η μία ψάρευε πελάτες, η άλλη «άνοιγε» κατοικίες

Ανοιχτά και χωρίς καμιά αναστολή, στις 9 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ομάδα αλλοδαπών γυναικών προσέγγιζε περαστικούς στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό, καλώντας τους σε ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και αστυνομικοί του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων με πολιτική περιβολή έσπευσαν στον χώρο.

Μία 24χρονη από το Βιετνάμ κάλεσε αστυνομικό του ΟΠΕ να έρθει μαζί της σε σεξουαλική επαφή, έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Εκείνος αντί για χρήματα έβγαλε από την τσέπη του κι επέδειξε στην νεαρή αλλοδαπή την αστυνομική του ταυτότητα, ενώ ταυτόχρονα της κοινοποιούσε πως βρισκόταν υπό σύλληψη. Η 24χρονη παρουσίασε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ αργότερα σε σωματική έρευνα αποκαλύφθηκε το διαβατήριό της και η πραγματική της ταυτότητα. Επίσης βρέθηκαν χαρτονομίσματα των 10 και 20 ευρώ, που εκτιμάται ότι προήλθαν από την παράνομη δραστηριότητα της στο πεζοδρόμιο, όπως και αριθμός προφυλακτικών.

Η 24χρονη συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την προσωποκράτηση της για διάστημα Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών. Σε βάρος της εξετάζεται υπόθεση επίμονης άγρας πελατών για ανήθικους σκοπούς και πλαστοπροσωπία.

Κράτηση τριών ημερών σε 26χρονη
Εξάλλου, διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε βάρος 26χρονης, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία η ύποπτη φέρεται με συνεργάτες της να διέρρηξε κατοικία 82χρονου στην Δωρά, την 1η του Οκτώβρη. Ο παραπονούμενος ήγειρε υποψίες σε βάρος της, ενώ η κλεμμένη περιουσία του, αξίας 12.000 ευρώ, βρέθηκε κρυμμένη σε χωράφι.

Η Αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο πρόσωπα τα οποία φέρονται να συνεργάστηκαν για την διάρρηξη και την κλοπή με την 26χρονη.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου