Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Διαζύγιο στην οικογένεια των Kardashians

Η μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν παίρνει διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου
Xωριστούς δρόμους επέλεξαν να ακολουθήσουν μετά από 22 χρόνια γάμου η Κρις και ο Μπρους Τζένερ.

«Μένουμε σε ξεχωριστά μέρη και είμαστε πιο ευτυχισμένοι έτσι» επιβεβαίωσαν οι ίδιοι μέσα από μια ανακοίνωση στο Ε!News προσθέτοντας: «Πάντα θα αγαπάμε και θα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ακόμα και αν είμαστε χωρισμένοι, θα είμαστε καλοί φίλοι και πάντα η οικογένειά μας θα παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητά μας».

Οι φήμες για τα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες ενώ, σύμφωνα με το Us Weekly, οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο, κρατώντας το μυστικό. Μάλιστα, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, δε θα πάρουν διαζύγιο γιατί δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Μένουμε χωριστά, αλλά δεν υπάρχει καμία έχθρα. Είμαστε ενωμένοι και απολύτως δεμένοι με την οικογένειά μας» δήλωσε στο περιοδικό η 57χρονη Τζένερ.

Στο παρελθόν η τηλεοπτική παρουσιάστρια θέλησε να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού, ειδικά μετά την μετακόμιση του Μπρους Τζένερ στο σπίτι του στο Μαλιμπού, λέγοντας ότι αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον και γελούν με αυτές τις φήμες.

Ο Μπρους και η Κρις Τζένερ έχουν 2 παιδιά, την Κάιλι και την Κένταλ. Η Κιμ, η Κόρτνεϊ, η Κλόι και ο Ρομπ Καρντάσιαν είναι παιδιά της Κρις Τζένερ από τον προηγούμενό της γάμο με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ενώ και ο Μπρους Τζένερ έχει άλλα 2 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, τον 30χρονο Μπρόντι και τον 32 ετών Μπράντον.

- Source: http://elita.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου