Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

OMONOIA - «Αισιοδοξία για Ρουέδα»

Για την περίπτωση του Χοσέ Μανουέλ Ρουέδα και την προσπάθεια που γίνεται για διακανονισμό με τον Ισπανό παίκτη, μίλησε το μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FM ο Παύλος Χρυσάνθουν. Οι πράσινοι βάσει απόφασης της ΦΙΦΑ, πρέπει να καταβάλουν άμεσα στον παίκτη 350.000 ευρώ, εκτός και αν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών διαφορετικός τρόπος αποπληρωμής, δηλαδή σε μηνιαίες δόσεις.

Μέχρι σήμερα δεν έγινε αυτό κατορθωτό. «Με την πλευρά του Ρουέδα υπάρχει επαφή και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε κάπου», ήταν τα λόγια σήμερα του μέλους της διοίκησης, Παύλου Χρυσάνθου για το θέμα. Η υπόθεση θυμίζουμε εμπίπτει στα κριτήρια Σεπτεμβρίου.

Επίσης ο κ. Χρυσάνθου μίλησε για την εκλογική συνέλευση και είπε «Η γενική συνέλευση είναι εκλογική γιατί το διοικητικό συμβούλιο σύσσωμο έχει παραιτηθεί. Θα είναι το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει την συνέλευση, δεν θα υπάρχουν άλλα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Από κει και πέρα για την απόφαση να αλλάξει η ημερομηνία, είχαμε μια παρέμβαση από την ΚΟΠ και μας λέχθηκε ότι επειδή θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξέτασης των φακέλων για τα κριτήρια και ενδεχομένως θα ζητούνταν διευκρινήσεις γι’ αυτό τον λόγο αλλάξαμε την ημερομηνία».

Ενώ πρόσθεσε ακόμη «Μακάρι να υπήρχε μια διάδοχη κατάσταση έτοιμη να αναλάβει και το πιο εύκολο θα ήταν να αποχωρήσουμε. Από ότι αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει διαφανεί. Η Ομόνοια χρειάζεται άτομα να ηγηθούν της προσπάθειας, δεν είναι το πιο εύκολο, όμως οι επαφές συνεχίζονται. Ακόμα και κάποια άτομα που στο παρελθόν επέδειξαν ενδιαφέρον δεν έδειξαν ότι ολοκλήρωσαν κάποιο συνδυασμό για να αναλάβουν την προσπάθεια. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και το εξής: Επειδή αρκετός κόσμος νομίζει ότι είναι μόνο το αγωνιστικό, δεν είναι έτσι, είναι το οικονομικό κομμάτι, είναι το εμπορικό κομμάτι και διάφορα αλλά κομμάτια. Χρειάζονται πολλά πράγματα για να ηγηθεί κάποιος του σωματείου, δεν είναι 1-2 άτομα. Θα ήταν ευχής έργον να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων με ικανότητες και οικονομική ευχέρεια για να μπορέσει να αναλάβει τις τύχες αυτού του σωματείου».

Όσο αφορά το αγωνιστικό το μόνο που είπε είναι ότι «Θεωρούμε ότι έχουμε την ποιότητα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βγάλουν καλύτερες εμφανίσεις. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και οι συνεχόμενες νίκες είναι το καλύτερο γιατρικό στην όλη κατάσταση».

Source : http://omonoianews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου