Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Βόμβα: Αποχώρησε η πρωταγωνίστρια του «όνειρο ήταν» Δανάη Σκιάδη

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στους συντελεστές της σειράς «Όνειρο ήταν» , ότι η διεύθυνση του καναλιού θα αντικαταστήσει στη συνέχεια των επεισοδίων την πρωταγωνίστρια Δανάη Σκιάδη.

Σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες, το κανάλι ζήτησε από την Ελληνίδα ηθοποιό που έχει συμβόλαιο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου μια μικρή παράταση. 

Για να το αποδεχτεί η ίδια, οι πληροφορίες λένε ότι ζήτησε τον «ουρανό με τ' άστρα». Ο Γιώργος Χουλιάρας ήρθε σε δύσκολη θέση αλλά δεν κατάφερε να συμβιβάσει τα πράγματα.



Έτσι ο «κύβος ερίφθη» και το κανάλι πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει την ηθοποιό άμεσα. Ήδη φέρεται να έχει καταλήξει στην αντκαταστάτρια που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Είναι απορίας άξιον πάντως πως τα πράγματα κατέληξαν εκεί αν λάβει κανείς υπόψη ότι η σειρά «Όνειρο ήταν» - που ήταν ένα στοίχημα του ίδιου του Γ. Χουλιάρα - είναι σταθερά πρώτη απέναντι στο πολυδιαφημισμένο «Μπρούσκο» του ΑΝΤΕΝΝΑ. Πριν ξεκινήσει η προβολή της σειράς υπήρξε ακόμα ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια και την παραγωγή.

Από αμέλεια ή λάθος η Σκιάδη μπήκε τρέχοντας σε μια αποθήκη , όπως απαιτούσε το σενάριο, όμως ο χώρος δεν είχε ελεγχεί με αποτέλεσμα ένα σίδερο που κρεμόταν από την οροφή να την τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο.

Η ηθοποιός «εξαφανίστηκε», επιστρέφοντας στην Ελλάδα για δυο εβδομάδες και δεν απαντούσε το κινητό της.

Όλα ήταν στον «αέρα» για τη σειρά, μέχρι που κάποιοι μπήκαν στη μέση και ηρέμησαν τα πράγματα. Τώρα όμως φαίνεται ότι είναι οριστική η απόφαση για αντικατάσταση.

Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου