Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ.... ΠΩΛΗΣΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Υπόθεση ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης και κοκαΐνης στην κατοχή και στην οικία 46χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση μαζί με την 26χρονη συμβία του που βρισκόταν στο σπίτι.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε να περιφέρεται στο χώρο εμπορικού κέντρου στα Λατσιά. Άντρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου ειδοποίησαν χθες το πρωί τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών όταν παρατήρησαν ότι άντρας περιφερόταν ύποπτα στο χώρο.

 Στο χώρο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου μέλη της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου τους έδειξαν το 46χρονο. Σε έρευνα που έγινε στον 46χρονο εντοπίστηκε στην τσάντα του ένα μικρό πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων.

Στην τσάντα του εντοπίστηκε επίσης ένα γυάλινο δοχείο με κοκαΐνη βάρους 3 γραμμαρίων, ένα τυλιγμένο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, στο οποίο βρέθηκαν ίχνη άσπρης ουσίας, μια κάρτα πλαστική και ένα νάιλον σακούλι επίσης με ίχνη άσπρης σκόνης.

 Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 46χρονου όπου ανευρέθηκε ένα τενεκεδάκι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα νάιλον σακούλι με κάνναβη βάρους 19 γραμμαρίων. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε ακόμη ένα νάιλον σακούλι με κάνναβη βάρους 35 γραμμαρίων. 

 Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 46χρονου, όπου πάνω σε τραπεζάκι εντοπίστηκαν ίχνη κοκαΐνης, σύμφωνα με τα όσα παραδέχθηκε όταν ανακρίθηκε η 26χρονη συμβία του. Τόσο ο 46χρονος όσο και η 26χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου