Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Καμία δεν θα αντικαταστήσει τη Δανάη Σκιάδη»

Την είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγο στο διαδίκτυο, ότι το Mega θα αντικαταστήσει την πρωταγωνίστρια της σειράς «Όνειρο Ήταν» Δανάη Σκιάδη, διαψεύδει το κανάλι. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κανάλι ζήτησε από τη Δανάη Σκιάδη που είχε συμβόλαιο μαζί τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, μια μικρή παράταση, αλλά αυτή αρνήθηκε γιατί δεν μπορούσαν να της προσφέρουν το υπέρογκο ποσό που ζητούσε.

 Τίποτα από όλα αυτά, όμως, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πηγή από το Mega αναφέρει στο elita.com.cy ότι η ηθοποιός δεν πρόκειται να αντικατασταθεί, αλλά ότι ολοκληρώνεται ο αριθμός επεισοδίων που είχε συμφωνήσει με το κανάλι. 

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο της ηθοποιού ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν θα αποφασιστεί εάν θα συνεχίσει να προβάλλεται η σειρά. «Εάν συνεχίσει η σειρά, τότε η Δανάη θα είναι μέσα». Μάλιστα, η ίδια πηγή ανέφερε ότι θα ενταχθεί όντως μια ακόμη Ελλαδίτισσα ηθοποιός στο καστ της σειράς, δεν πρόκειται όμως για την αντικαταστάτρια της Δανάης Σκιάδη, αλλά για έναν καινούριο ρόλο. Όσο για το νέο αυτό πρόσωπο, «πρόκειται για μια ηθοποιό που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Νησί"!».

 - Source: http://elita.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου