Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Εισπράξεις με το τσουβάλι από ομπρέλες - κρεβατάκια.

Την καλύτερη οικονομική επίδοση των τελευταίων χρόνων διαγράφουν μέχρι στιγμής οι παραλίες του Πρωταρά, ενώ σε σχέση με πέρσι οι εισπράξεις στα δημοτικά ταμεία είναι κατά τουλάχιστον €300.000 περισσότερες.


Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που εξασφάλισε αποκλειστικά ο «Φ», στις εισπράξεις δεν περιλαμβάνεται ο Αύγουστος, ο κατ' εξοχήν μήνας υψηλών πληροτήτων στις παραλίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με αρμόδια πηγή του Δήμου Παραλιμνίου, μαζί με τις εισπράξεις και του Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται φέτος ο δήμος να βάλει στα ταμεία του πέραν των €600.000 περισσότερα σε σχέση με τις εισπράξεις του 2012.

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι σε σχέση με πέρσι, η φετινή προσέλευση Κυπρίων στις παραλίες του Πρωταρά οι οποίοι ενοικιάζουν κρεβατάκια και ομπρέλες, είναι κάπως μειωμένη, καθώς πολλοί Κύπριοι λόγω της οικονομικής κρίσης είτε φέρνουν δικά τους είτε δεν ενοικιάζουν.

Όπως ανέφερε, η αύξηση των εσόδων του δήμου από τις δημοτικές παραλίες αποδίδεται κατά κύριο λόγο στην εξάρθρωση του κυκλώματος των 13 υπαλλήλων που ενέχονταν στο γνωστό σκάνδαλο υποκλοπής των εισπράξεων με πλαστά τίκετ (η υπόθεση εκκρεμεί, ως γνωστόν, ενώπιον της Δικαιοσύνης).

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ακόμη ότι σε μια-δυο επώνυμες δημοτικές παραλίες στον Πρωταρά, η αύξηση των εσόδων κατά τους πρώτους τρεις μήνες της τουριστικής περιόδου του 2013 ξεπερνά το 200%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012!

Πηγή: http://cyprusnews.eu

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου