Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πήρε εκδίκηση από Άγιαξ η Άλκμααρ (vids)

Η Άλκμααρ επιβλήθηκε του Άγιαξ με 3-2 για τη 2η αγωνιστική της Eredivisie και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα στο πρόσφατο σούπερ καπ Ολλανδίας.

Η αντίπαλος του Ατρομήτου στο Europa League δεν άρχισε πολύ καλά στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ από εκτέλεση φάουλ του Κρίστιαν Έρικσεν.

Το παιχνίδι, όμως, ήταν ισορροπημένο και ένα λάθος του Κένετ Φέρμεϊρ λίγο πριν από το τέλος του 1ου ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στον Ρόι Μπέιρενς να ισοφαρίσει. Ο Νοτιοαφρικανός τερματοφύλακας, μάλιστα, δεν επέστρεψε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο στο 2ο ημίχρονο, αφού ήταν πολύ άρρωστος και τον αντικατέστησε ο Γιάσπερ Κίλεσεν.

Στο 59ο λεπτό ο Ζιμ ντε Γιονγκ έδωσε ξανά προβάδισμα στον "Αίαντα", μετά από ασίστ του Ντάλεϊ Μπλιντ, αλλά λίγο αργότερα ο Ρικάρντο φαν Ράιν ανέτρεψε τον Νικ Φίρχεφερ στην περιοχή και ο Άρον Γιόχανσον ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. 

Με τους πρωταθλητές να αγωνίζονται με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του 22χρονου δεξιού μπακ, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Χέρτιαν Φέρμπεϊκ. Όποια απειλή προέκυπτε, την εξουδετέρωνε ο Εστεμπάν Αλβαράδο και στο 74' ο Βίκτορ Ελμ διαμόρφωσε το 3-2 κι έδωσε τη νίκη στην Άλκμααρ.

Η σύνθεση της Άλκμααρ: Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκούβελεου, Βούιτενς, Φίρχεφερ, Γκούντελι (70' Μάαρτενς), Χένρικσεν, Ελμ, Μπέιρενς (86'
Μπέργκουις), Α. Γιόχανσον, Γκούντμουντσον

Άλκμααρ - Άγιαξ 3-2



Φέγενοορντ - Τβέντε 1-4


Πηγή: http://cyprusnews.eu

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου