Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπήκε στην τελική ευθεία…

Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης έχει μπει ο Απόλλωνας. Οι κυπελλούχοι έχουν μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, ενόψει των δύο επίσημων παιχνιδιών, με το ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ το ερχόμενο Σάββατο και με την Νις στο Γιουρόπα Λιγκ. Δύο σημαντικά παιχνίδια για διαφορετικούς λόγους.

Το πρώτο διότι παίζεται ένας τίτλος και το δεύτερο η πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που αν έρθει αλλάζει τα πάντα στους «κυανόλευκους» της Λεμεσού. Τόσο από αγωνιστικής, όσο και από οικονομικής πλευράς.

Συνεπώς, στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα σε αυτούς τους δύο αγώνες. Αύριο (13/08) θα δοθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Νίκο και Σωκράτης Ερήμης (18:30), όπου θα γίνουν οι τελικές δοκιμές για την ενδεκάδα.

Ο κ. Χριστοφόρου, που ταξίδευσε στην Γαλλία και παρακολούθησε τον αγώνα της Λιόν με την Νις, έχει μαζέψει αρκετές πληροφορίες για τον αντίπαλο, ενώ προγραμματίζεται κι άλλο ταξίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πιθανότατα από τον Σίμο Ταραπουλούζη.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται και οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας. Ως γνωστόν οι κυπελλούχοι θέλουν την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός μεσοεπιθετικού. Η περίπτωση του Καταλά δεν έκλεισε οριστικά, καθώς έγινε επαναπροσέγγιση και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Από την Παρασκευή βρίσκεται στην Κύπρο (είδε το φιλικό με την ΑΕΚ στο Τσίρειο) ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Ζοάν Ντέιβιντ από την Κολομβία. Αν ικανοποιήσει τον Χριστάκη Χριστοφόρου θα αποκτηθεί ως επένδυση για το μέλλον. Στον Απόλλωνα στοχεύουν στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα έχουν προοπτική για το μέλλον.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου