Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΗ: Οι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Ο Ντόσσα Τζούνιορ έκανε άλλη μια συμμετοχή με τη Λέγκια.
Έξι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Τέσσερεις από αυτούς αγωνιστηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τις ομάδες τους ενώ δύο, δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Ήταν στην εντεκάδα και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα της Μέταλουργκ Ντόνετσκ με την Άρσεναλ Κιέβου. Ο αγώνας ήταν για για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ουκρανίας και η ομάδα του Μακρίδη πήρε τη νίκη με 2-0.

Δημήτρης Χριστοφή: Ήταν για άλλο ένα αγώνα στην εντεκάδα της Σιόν. Ο Χριστοφή αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Γκρασχόπερς, ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Η αναμέτρηση ήταν για την ηη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελβετίας.

Βίνσεντ Λαμπάν: Αγωνίστηκε για άλλο ένα παιχνίδι ως βασικός με την Άστρα, η οποία νίκησε με 3-1 την Κλουζ σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Ρουμανικού Πρωταθλήματος. Ο Λαμπάν αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό. Σε τρεις αγώνες η Άστρα μετρά ισάριθμες νίκες.

Ντόσσα Τζούνιορ: Αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Λέγκια Βαρσοβίας με τη Ρουχ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πολωνίας. Η Λέγκια έχασε με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα.

Παρασκευάς Χρίστου: Δεν αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα με την Panduri Tg Liu, η οποία έχασε με 1-0 από την Ceahlaul.

Γιώργος Πελαγίας: Αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν με την ομάδα της FK Baki. Ο Πελαγίας ήταν βασικός στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα ενώ δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, στην ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Olympik Suvalan.

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου