Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ATP: Νέα ήττα για Μάρκο

Την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, επιβεβαίωσε ο Μάρκος Παγδατής ο οποίος ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ απ'τον Ζουλιέν Μπενετό στον πρώτο αγώνα του κυρίως ταμπλό στο Cincinnati Masters την Κυριακή.

Μετά την Ουάσινγκτον όπου σημείωσε τις πρώτες του συνεχόμενες νίκες στου tour μετά από πέντε μήνες, ο Μάρκος Παγδατής επέστρεψε σε αρνητικό ρυθμό αποτελεσμάτων, γνωρίζοντας για δεύτερο συνεχόμενο Masters, τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο.

Ο εντελώς ντεφορμέ Κύπριος, προερχόμενος απ'την ήττα στον 1ο γύρο του Montreal Masters απ'τον Φάμπιο Φονίνι με το αξιοπερίεργο 1-6, 6-1, 6-1, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο απέναντι στον Ζουλιέν Μπενετό και η 16η ήττα του στη σεζόν (11-16), ήρθε φυσιολογικότατα.

Ο 31χρονος Μπενετό, ήταν καλύτερος απ'τον Μάρκο και έφτασε εύκολα κι απλά στο 6-3, 6-2, παίρνοντας το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Western & Southern Open το οποίο έκανε ανεπίσημη πρεμιέρα την Κυριακή.

Παρά το καλό του ξεκίνημα στο ματς, όπου έκανε πρώτος το break στο 5ο game (3-2), ο Μάρκος Παγδατής έχασε τα 10 από τα επόμενα 12 games τους αναμέτρησης και έδειξε ότι το ψυχολογικό "μπλοκ" δεν τον αφήνει να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό.

Σερβίροντας το ίδιο άσχημα με τους προηγούμενους μήνες στη σεζόν, ο 27χρονος Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης, τελείωσε το ματς με 8 double faults και μόλις 31% κερδισμένους πόντους απ'το 2ο σερβίς.

Η Μπενετό, Νο34 στον κόσμο, χρειάστηκε 1 ώρα και 7 λεπτά για να φτάσει στη νίκη και στο 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Στέπανεκ-Φονίνι.

Άλλος ένας αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (02:00GR) στο πλαίσιο του 1ου γύρου για το κυρίως ταμπλό, μεταξύ του Ράιαν Χάρισον και του Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ.

Κυριακή 11/08: 1ος γύρος Cincinnati Masters
Benneteau (France) beat Baghdatis (Cyprus) 6-3 6-2

Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου