Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Έδειξε θετικά στοιχεία

Ο Εθνικός κέρδισε την Αναγέννηση στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι για φέτος με 3-1, αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Και τα τρία γκολ του Εθνικού στο φιλικό με την Αναγέννηση πέτυχαν τρία νέα αποκτήματα οι Μπαρπούδης, Τσιντί και Κατσής.

Στα φιλικά ο Εθνικός μετρά δύο στα δύο με δύο νίκες επί της Αλκής και της Αναγέννησης. Ο Νίκος Κολομπούρδας κρατάει τα 3 γκολ που πέτυχε η ομάδα του που αυτό καταγράφεται στα θετικά του φιλικού, αλλά από εκεί και έπειτα θα πρέπει να δουλέψει σε πολλά πράγματα ακόμη για να βγάλει καλύτερη εικόνα ο Εθνικός. Βεβαίως είναι φιλικά προετοιμασίας και το ζητούμενο για τον Εθνικό είναι παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα και όχι στα φιλικά.

Πως έπαιξε

Ο Νίκος Κολομπούρδας έπαιξε με 4-4-2 και ξεκίνησε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Κουντούλ, δεξί μπακ τον Μπαρπούδη και αριστερό μπακ τον Χριστοφή, στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Μπιντάρι και Φραγκέσκου, δύο κόφτες οι Σουάρες και Κατσής, στο αριστερό φτερό ο Αμεσάν και στο δεξί ο Σαμίντ και επιθετικό δίδυμο οι Λεντέσμα και Τσιντί. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λάζιτς, Αρόγιο, Ξενοφώντος, Λίλιου, Μιχαήλ, Χάτζηαρος, Αουρέλιο. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Πογιατζιής και Σίλας. Την Τετάρτη ο Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Ερμή στο Δασάκι και το Σάββατο την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

Πάει Εθνική ο Κοντούλ, υπογράφει ο Σκούλιτς

Ο Μπούνα Κουντούλ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σενεγάλης αυτή την εβδομάδα. Στην Κύπρο αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη. Ο Ερνάντ Σκούλιτς θα βάλει σήμερα την υπογραφή του και θα επιστρέψει και επίσημα στον Εθνικό. Ο Γκόραν Ταλ αναμένεται αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου