Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Με άδεια ο γιατρός στο Πολέμι – Κλειστό το ιατρικό κέντρο – «Να μεταβαίνετε στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου» τους καλεί ο διευθυντής του

Να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Πάφου μέχρι την επιστροφή της ιατρού που τους επισκέπτεται εβδομαδιαίως, εφόσον είναι με άδειά, καλεί τους ασθενείς της κοινότητας Πολεμιού ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου

Μετά τα παράπονα που εξέφρασαν ιδιαίτερα ηλικιωμένοι σε σχέση με την εξυπηρέτησή τους από το ιατρικό κέντρο Πολεμίου, μετά την άδεια που έχει λάβει η Γενική Ιατρός, που τους επισκέπτεται μία φορά εβδομαδιαίως, ο κ. Γεωργίου καλεί τους ασθενείς να επισκέπτονται το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο κ. Γεωργίου εξήγησε πως η ιατρός του Ιατρικού Κέντρου Φοίτης επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα το Ιατρικό υπόκεντρο Πολεμίου για εξέταση των ασθενών. Αυτή την στιγμή, είπε ο κ Γεωργίου, διανύει την άδεια της και θα επιστρέψει στα καθήκοντα της μετά τις 19 Αυγούστου.

Ο κ. Γεωργίου κάλεσε τους ασθενείς, σε περίπτωση ανάγκης, να εξυπηρετούνται από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μέχρι η Γενική Ιατρός να επιστρέψει στην εργασία της. Δυστυχώς, πρόσθεσε, δεν μπορεί να σταλεί άλλος ιατρός λόγω και των ελλείψεων που παρατηρούνται.

Παράλληλα, ο κ Γεωργίου χαρακτήρισε ικανοποιητική τη διαμόρφωση της κατάστασης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά την εισαγωγή των νέων τελών ενώ σε σχέση με την προσέλευση των ασθενών, ανέφερε πως έχει μειωθεί αλλά όχι στο βαθμό που αναμενόταν.

Εκτίμησε επίσης πως με τη μείωση της προσέλευσης των ασθενών, ιδιαίτερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών θα βελτιωθεί η ποιότητα εξυπηρέτησής τους.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου