Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΝΠ: Σημάδια βελτίωσης…

Βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παρουσιάστηκε η Ένωση στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου την οποία κέρδισε με 3-0, ενώ άρεσε ο νεοαποκτηθείς Ισπανός επιθετικός Ίγκορ Αγκούλο. 

Ήταν η μεγαλύτερη φιλική νίκη της Ένωσης, ενώ για πρώτη φορά πέτυχε τρεία γκολ σε ένα παιχνίδι και αυτό καταγράφεται στα θετικά.

Γενικά όμως η νέα Ένωση θέλει ακόμη αρκετή δουλειά. Τα γκολ για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς πέτυχαν ο Αγκούλο με ωραίο σουτ που άνοιξε το σκορ και ο νεαρός μέσος Λοίζος Κοσμάς με κεφαλιά που αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο και είχε καλή παρουσία, ενώ το τρίτο γκολ της Ένωσης προήθλε με αυτογκόλ που πέτυχε παίκτης της Ομόνοιας Αραδίππου.

Ο Αγκούλο

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς είδε με μεγάλη ικανοποίηση το τελευταίο απόκτημα της ομάδας τον Ισπανό ακραίο επιθετικό Ίγκορ Αγκούλο να βλέπει δίκτυα πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ στην πρώτη εμφάνιση με την βυσσινί φανέλα και να στέλνει ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ο Αγκούλο που αγωνίστηκε στο δεξί φτερό όσο είχε δυνάμεις γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις δύο προπονήσεις είχε κάνει με την ομάδα πριν από το φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου, έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής με καλό κράτημα της μπάλας, καλό αριστερό πόδι και με καλά κτυπήματα από τα στημένα.

Πως έπαιξε

Ο Σάσα Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με τον Ερμή. Νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα ήταν ο Κίττος κάτω από τα δοκάρια, ο Αρέστη που αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ, ο Κολάνης στην μεσαία γραμμή, ο Αγκούλο στο δεξί φτερό, ο Κατσιάνα επιτελικός και ο Τόφας στην κορυφή.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιοβάνοβιτς έβαλε στον άσσο τον Κίττο δεξί μπακ τον Μουλαζίμη και αριστερό μπακ τον Αρέστη, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γκράβιτς και Γκαλ, δύο κόφτες τους Κολάνης και Τόλιμιρ, επιτελικό τον Κατσιάνα, δεξί φτερό τον Αγκούλο και αριστερό τον Λόπεζ και στην κορυφή τον Τόφα.

Στο β΄ ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής οι Γουίλιαμ, Μπόρεβετς, Τσιακλής, Πιερέττης, Κουμάσης, Τζιακ, Κοσμάς, Σωτηρίου. Απουσίαζαν λόγω τραυματισμού οι Κωνσταντίνου και Ζαννέτου και ο τερματοφύλακας Σιέμποκ. Επόμενο φιλικό για την Ένωση είναι την Τετάρτη με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Ζ και την Παρασκευή με την Αλκή επίσης στο Γ.Σ.Ζ

Πρόταση σε Χάβι Καντέρο στα υπόψη και ο Άντερσον

Μετά την αποδέσμευση του Σλοβένου Κράμαρ αριστερού μπακ που δεν ικανοποίησε, η Ένωση κατάθεσε πρόταση στον 25άχρονο Ισπανό αριστερό μπακ Χάβι Καντέρο (Javi Cantero) και αναμένει την απάντησή του. Ο Καντέρο αγωνίστηκε σε Espanyol B, Atlético Madrid B και Real Oviedo όπου πέρσι είχε 26 συμμετοχές. Στα υπόψη των βυσσινί για την θέση του αριστερού μπακ είναι και ο Βραζιλιάνος Άντερσον που ήταν και πέρσι στο ρόστερ της Ένωσης.

Ο Κόμανς και δύο από Σέλουκ

Στον Ολλανδό επιθετικό Κόμανς που προτάθηκε τις προηγούμενες ημέρες αλλά η κάθοδος του στο νησί μας καθυστερεί, δόθηκε τελεσίγραφο μέχρι αύριο, οπότε και θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα έρθει στην Κύπρο.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα στείλει ο Σέλουκ για την ώρα θα είναι δύο και θα είναι ένας επιθετικός και ένας μέσος, οι οποίοι αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου