Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πρωτιά για τρεις που συνεχίζουν χέρι – χέρι

Ανόρθωση, Απόλλωνας και Ερμής προχώρησαν με νίκες στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας και συνεχίζουν να συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι τρεις αυτές ομάδες πέτυχαν την 5η τους νίκη σε έξι αγώνες και με 15 βαθμούς, απέχουν 4 από την 4η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού γνώρισε αυτή την αγωνιστική την πρώτη της ήττα, 2-0 από τη Νέα Σαλαμίνα και έτσι, δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Πρώτος βαθμός για την ΕΝΠ, η οποία μετά από πέντε ήττες, πήρε ισοπαλία από τον Άρη στο Τσίρειο ενώ η μοναδική ομάδα που έχει έξι ήττες είναι η Αλκή.

Η Ανόρθωση έχει την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος με 18 τέρματα ενώ 16 έχει πετύχει η ομάδα του Ερμή.

Ο Απόλλωνας και η Ομόνοια έχουν δεχτεί από τέσσερα τέρματα και διαθέτουν την καλύτερη αμυντική γραμμή του Πρωταθλήματος.

Στον πίνακα των σκόρερ, πάντα πρώτος ο Ρομπέρτο Κολαούτι της Ανόρθωσης ο οποίός με το νικητήριο τέρμα σε βάρος του Εθνικού, έφτασε τα οκτώ σε έξι αγώνες. Στα έξι τέρματα βρίσκετα ο Ντε Αζεβέδο του Ερμή ενώ από πέντε έχουν πετύχει ο Ορλάντο Σα της ΑΕΛ, ο Ενρίκε του Ερμή και ο Λόπο της Δόξας.

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής κατέγραψε 18 τέρματα. Η πιο παραγωγική μέχρι στιγμής αγωνιστική είναι η δεύτερη αφού σημειώθηκαν 26 τέρματα.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου