Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Μερκής: «Εφικτός ο στόχος των 300 συμμετοχών»

Ο Απόλλωνας κέρδισε το Σάββατο την ΑΕΚ Κουκλιών με 4-0, με τον Γιώργο Μερκή να είναι το τιμώμενο πρόσωπο, καθώς ο διεθνής αμυντικός συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με την «κυανόλευκη» φανέλα. Έτσι, η διοίκηση του Απόλλωνα παρέδωσε μία φανέλα στον αρχηγό της ομάδας, που έγραφε μπροστά: «Μερκή Αλάνι για πάντα στο Λιμάνι» και πίσω: «Μερκής 200».

Ο διεθνής αμυντικός, μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην PrimeTel και είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Αρχικά, ο Μερκής ξεκαθάρισε ότι οι 200 συμμετοχές αφορούν μόνο στο πρωτάθλημα και δεν συμπεριλαμβάνονται οι υπόλοιπες συμμετοχές που έχει με τον Απόλλωνα. Ταυτόχρονα τόνισε ότι ο στόχος των 300 συμμετοχών είναι εφικτός.

Ακολούθως, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια: «Σίγουρα, όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν πάντα εύκολα. Ξεκίνησα και ήμουν η πέμπτη επιλογή, όμως δούλεψα σκληρά, βελτιώθηκα και κατάφερα να καθιερωθώ. Από την άλλη, ο Απόλλωνας είχε τα πάνω του, αλλά και τα κάτω του. Περάσαμε δύσκολες μέρες, αλλά είχαμε και επιτυχίες με το πρωτάθλημα και τα κύπελλα».

Όσον αφορά την αγάπη του κόσμου: «Είμαι από μικρό παιδί με τον Απόλλωνα και πήγαινα γήπεδο από πολύ νεαρή ηλικία. Είμαι ένας από αυτούς και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ο κόσμος του Απόλλωνα. Αλλά και ο κόσμος γνωρίζει την αγάπη που έχω στον Απόλλωνα και γι’ αυτό με εκτιμά».

Ρωτήθηκε επίσης εάν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Απόλλωνα όλα αυτά τα χρόνια: «Ναι, την περίοδο 2009-10 που πήραμε το κύπελλο σκέφτηκα να αποχωρήσω. Εκείνη την χρονιά τα πράγματα δεν ήταν καλά για μένα, καθώς δεν αγωνιζόμουν, ενώ είχαμε και μία κόντρα με τον κόσμο. Όμως, υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί στην ομάδα, όπου μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ. Άρπαξα την ευκαιρία, έπαιξα καλά, σκόραρα στον τελικό και η κατάσταση είχε αλλάξει».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου