Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΜΗΣ-ΑΠΟΕΛ - Η επιστολή του ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠ και η απάντηση του Φανιέρου

Ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε καταγγελία του διαιτητή Δημήτρη Χρυσοστόμου με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Την επιστολή προσυπογράφει ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ Μιχαλάκης Ραφαήλ ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Λούκας Φανιέρος βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο κ. Ραφαήλ έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων των διατητών ισχυρίζεται ότι άκουσε τη συνομιλία μεταξύ του 4ου διαιτητή Μάριου Τσαγγάρη με το Λούκα Φανιέρο με τον πρώτο να του λέει ότι αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό η ομάδα του θα καταφέρει να σκοράρει.

Στη συνέχεια ο κ. Ραφαήλ πήγε και ζήτησε το λόγο από το κ. Χρυσοστόμου και το ρώτησε γιατί δεν βγάζει έξω από τα αποδυτήρια τον κ. Φανιέρο. Σύμφωνα πάντα με τον Μιχαλάκη Ραφαήλ ο κ. Χρυσοστόμου του απάντησε ότι αυτός κάνει κουμάντο μέσα στα αποδυτήρια και μπορεί να καλεί όποιον θέλει.

Ο ΑΠΟΕΛ ουσιαστικά ζητά να ερευνήσει η ΚΟΠ αν υπήρξε μεγάλη στοιχηματική δραστηριότητα σε αυτό τον αγώνα και να γίνει έρευνα για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος. Τέλος οι «γαλαζοκίτρινοι» ζητούν από την ΚΟΠ να εξετάσει το ενδεχόμενο της επανάληψης του παιχνιδιού.

Φανιέρος: «Είναι μικροπρέπεια να ζητάνε επανάληψη του αγώνα»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM απάντησε στις κατηγορίες του ΑΠΟΕΛ που καταγράφηκαν σην επιστολή που στάλθηκε στην ΚΟΠ.

«Ο κ. Ραφαήλ είναι γνωστός και στενός συγγενής. Αν το ποδοσφαιρικό του τμήμα δεν πήγε καλά να πάει να βρει το λάθος. Όλος κόσμος είδε ποια ήταν η ανώτερη ομάδα. Δεν δέχομαι μείωση από κανένα. Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Ερμή επειδή έχουν αγώνα με την Ανόρθωση. Ναι, ήμουν στα αποδυτήρια του Ερμή, όπου είναι δίπλα από το δωμάτιο που είναι οι διαιτητές. Εκεί ήταν ο κ. Χατζηλιασής και ο κ. Ραφαήλ. Μάλιστα έδωσαν φανέλα σε διαιτητή. Δεν υπάρχει πρόβλημα, δικαιούνται.

Όπως περνούσα υπήρχαν και τέσσερεις αστυνομικοί που ήταν έξω από το δωμάτιο. Μου φώναξε ο κ. Τσαγγάρης να φέρω τον προπονητή γιατί ήταν ανήσυχος στον πάγκο. Ο κ. Παναγιώτου μου είπε ότι ρίχνουν βόμβες και κροτίδες οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Είναι μικροπρέπεια να ζητάνε επανάληψη του αγώνα. Τους προκαλώ όμως. Αν θέλουν να παίξουμε και στην έδρα τους. ήμουν στα αποδυτήρια όμως δεν έγινε τίποτα μεμπτό. Αυτά που τα έκαναν αλλού, εμένα να μην μου τα κάνουν. Να πάει Δικαστική η κουβέντα όμως και να ερευνηθεί»

Για το ότι στο ΑΠΟΕΛ υποστηρίζουν ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος...
«Δεν έχουμε πρόβλημα. Ας παίξουμε τώρα το δεύτερο γύρο. Αν κερδίσουμε να πάρουμε έξι βαθμούς. Πρέπει το ΑΠΟΕΛ να μάθει να χάνει όταν αντιμετωπίζει ανώτερες ομάδες».

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου