Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Και τώρα Μπορντό

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Είναι μια πρωτόγνωρη θέση για τους «γαλαζοκίτρινους» που μας παραπέμπει πίσω στο τέλος της δεκαετίας του 90’ όπου η ομάδα της Λευκωσίας ουσιαστικά δεν πρωταγωνιστούσε.

Τα προβλήματα στην ομάδα είναι πολύ σοβαρά και δεν είναι καθόλου επιφανειακά. Θα πρέπει να δοθεί αρκετή πίστωση χρόνου στο Γιώργο Δώνη γιατί είναι ανέφικτο να αλλάξει εικόνα ο ΑΠΟΕΛ από τη μια μέρα στην άλλη.

Ακολουθούν δυο πολύ δύσκολοι και σημαντικοί αγώνες για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (24/10) τη Μπορντό ενώ τη Δευτέρα (28/10) θα φιλοξενήσει την πρωτοπόροΑνόρθωση στο ΓΣΠ.

Από σήμερα ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Γάλλους. Η Μπορντό εξήλθε ισόπαλη 1-1με την Λυόν στο χθεσινό ντέρμπυ και βρίσκεται καθηλωμένη στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. Η Μπορντό κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90ο λεπτό όμως στις καθυστερήσεις δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Μπριάντ. Να σημειωθεί ότι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ έχει 5 ισοπαλίες σε 10 αγώνες ενώ έχει δεχτεί 13 γκολ.

Η αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» θα αναχωρήσει για τη Γαλλία την ερχόμενη Τετάρτη. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Αλεξάντρου ανέβασε ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες προπονήσεις αν θα προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης.

Όσο αφορά στα διοικητικά της εταιρείας δεν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αυτή τη βδομάδα γιατί υπάρχουν δύσκολες και σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η κόντρα διοίκησης-οργανωμένων καλά κρατεί και όλοι περιμένουν να δουν που θα καταλήξει. Οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» είναι αρκετά προβληματισμένοι με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ.

Source : www.24sports.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου