Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Αν έπαιζε και λίγο επίθεση

Καλά στήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Μπλούμφιλντ» κόντρα στην Μακάμπι. Πήρε τον πολύτιμο βαθμό στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε αυτό συνέτεινε σε μεγάλο βαθμό η παρουσία του Ούρκο Πάρντο, ο οποίος στη μοναδική φορά που απειλήθηκε αισθητά η εστία του, στο πέναλτι του Ιτζχάκι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Για άλλο ένα αγώνα, ο Πάουλο Σέρτζιο έκανε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Για πρώτη φορά πήρε συμμετοχή ο Μπόρδα πλάι στον Αμορίν, με τον Ολιβέιρα να παίζει πιο μπροστά.

Ο Ισπανός τα πήγε αρκετά καλά, όπως και ο Ολιβέιρα σε ρόλο κόφτη, γεγονός που βοήθησε να παίξει περίφημα στην αμυντική του λειτουργία ο ΑΠΟΕΛ, καθώς κινδύνεψε ελάχιστα και θα ήταν άδικο να φύγει χωρίς τον βαθμό.

Η Μακάμπι δεν έδειξε καθόλου ανώτερη από τον ΑΠΟΕΛ και εάν οι γαλαζοκίτρινοι δεν έδειχναν απεριόριστο σεβασμό – παραξένεψε και τον αντίπαλο προπονητή - και έπαιζαν και λίγο επίθεση, τότε μπορούσαν να φύγουν και με το διπλό από το Ισραήλ.

Περιορίστηκαν όμως μόνο στα αμυντικά τους καθήκοντα και ως εκ τούτου, δεν φάνηκαν καθόλου οι επιθετικές αρετές των παικτών που αγωνίστηκαν στο μεσοεπιθετικό χώρο (Γκονσάλβες, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Σέρινταν – αλλαγή ο τελευταίος). Ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι δεν υπήρχε ο παίκτης να περάσει μπαλιές, αφού η περισσότερη προσοχή ήταν στα μετόπισθεν.

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου