Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ - ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το The Full Monty αλα.... κυπριακά.... Το διάσημο μιούζικαλ έρχεται στην Κύπρο με τον.... διαφοροποιημένο τίτλο "Αντρες Γέριμοι Για Ολα"

Σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκα, κείμενα Χάρη Κκολού και Χρήστου Γρηγοριάδη και χορογραφίες της Αντιγόνης Τασσουρή, το Αντρες Γέριμοι Για όλα έβαλε τις μηχανές μπρος προκειμένου να ανέβει στα μέσα Οκτωβρίου στο Ασμάτιον....

Πρωταγωνιστές που θα τους δούμε όπως ακριβώς τους γέννησε η μάνα τους είναι οι... Χάρης Κκολός - Κώστας Καζάκας - Χρήστος Γρηγοριάδης - Θανάσης Δρακόπουλος - Αλκης Χρίστου ενώ από πρωταγωνίστριες οι Ελενα Χριστοφή - Χριστιάνα Αρτεμίου - ΜΑριέλλα Σαββίδου - Βαλεντίνα  Ελσάγιετ

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

Το troktikocyp απολογείται στη μη αναφορά του επιθέτου της αγαπημένης μας ηθοποιού Βαλεντίνας Ελσάγιετ. Ωστόσο θυμίζουμε ότι το troktikocyp, το οποίο έχετε αγκαλιάσει και αγαπήσει τόσο πολύ, δεν παράγει πρωτογενή εισηγήσεις.

Η φιλοσοφία του είναι να συγκεντρώνει ειδήσεις από όλα τα ειδησεογραφικά sites και να τις αναπαράγει, αξιολογώντας πάντα κατά την κρίση μας την πληρότητα τους, έτσι ώστε να φθάνει σε σας η καλύτερη από όλες.
    

Ευχαριστούμε που επικοινωνείτε μαζί μας για τυχών λάθη που προκύπτουν. Εμείς έχουμε πάντα τη καλή διάθεση να τα διορθώνουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου