Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πα – Τέρας ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά – Ποινή τεσσάρων ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λάρνακας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας / Αμμοχώστου, συνεδρίασε χθες στη Λάρνακα και επέβαλε διαδοχικές ποινές 2 ετών, συνολικά τέσσερα χρόνια φυλάκιση, σε 38χρονο από χωριό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αφού τον βρήκε ένοχο σε κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης των δύο ανήλικων θυγατέρων του ηλικίας 13 και 15 ετών.

Ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Πογιατζής και οι πάρεδροι κ.κ. Λεωνίδας Καλογήρου και Θωμάς Θωμάς τόνισαν ότι «να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε και κατηγορίες βιασμού των θυγατέρων του καθώς και διάφορες άλλες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα, στις οποίες αθωώθηκε λόγω έλλειψης μαρτυρίας, αφού δεν προσήλθαν οι θυγατέρες του στο Δικαστήριο για να καταθέσουν».

Κατά την επιμέτρηση της ποινής το Δικαστήριο έλαβε υπόψη ως επιβαρυντικό στοιχείο το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του επέδειξαν οι ανήλικες θυγατέρες του και το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του.

Ως μετριαστικούς παράγοντες έλαβε υπόψη το λευκό του μητρώο, το χαμηλό δείκτη νοημοσύνης του, τις προσωπικές του περιστάσεις καθώς και το γεγονός ότι τα περιστατικά ήταν μεμονωμένα και ότι δεν επιδείχθηκε ιδιαίτερη βιαιότητα κατά την διάπραξη των αδικημάτων.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου