Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χάρης, ο Λεόντιος, ο Μπενασούρ και ο Τζιοβάνης

Σε καθεστώς αφασίας

Όσοι περίμεναν ότι ο ο Χάρης ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων θα αναλάμβανε τις ευθύνες του υποβάλλοντας την παραίτηση του διαψεύστηκαν οικτρά.

Ο Χάρης ο πετυχημένος που λέτε, όχι μόνο δεν ανέλαβε την ευθύνη για το χάλι της Εθνικής ομάδας, αλλά μας βγήκε και από την εξωτερική. Ειπε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχασαν ακολούθως τη λαλιά τους, ότι ο Νίομπλιας άφησε έργο και ότι μπήκαν οι βάσεις για μια καλύτερη Εθνική Ομάδα.

Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Μάλλον το πρώτο Δεν βάζει μυαλό
Ο άνθρωπος θέλει να είναι πρωταγωνιστής με το καλό ή με το κακό. Τις προάλλες καταδίκασε σε 
ήττα τους Γεωργιανούς υποδεικνύοντας πέναλτυ και αποβολή που μόνο ο ίδιος είδες. Την Κυριακή ανακάλυψε φάουλ στο Ανόρθωση-Απόλλων, ακυρώνοντας κανονικότατο γκολ των φιλοξενουμένων και αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος είναι επιίνδυνος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι προύχοντες, τοσο το καλύτερο

Μπενασούρ

Έχω αλήθεια μπερδευτεί με τα όσα συμβαίνουν σε ότι αφορά τον Καλίμ Μπενασούρ. Είναι τελικά κακό παιδί που πίνει και ξενυκτά ή καλός οικογενειάρχης που βγαίνει μόνο για φαγητό με την οικογένεια του; Όποιος βγάλει άκρη ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Τζιοβάνης

Τσίμπησε ο λαός με το που ακούστηκε ο όνομα του Χριστάκη Τζιοβάνη για την προεδρία της Ομόνοιας. Ας κρατήσουν ωστόσο μια πισινή η οπαδοί της Ομόνοιας καθώς οι καιροί έχουν αλλάξει με τον νυν βουλευτή να μην έχει το οικονομικό εκτόπισμα των προηγούμενων χρόνων. Συν τοις άλλοις είναι πλέον καιρός να απογαλακτιστούν από το ΑΚΕΛ. Εκτός βέβαια και αν θέλουν Να Μείνουν προσκολλημένοι στο κόμμα για πάντα.

Πηγή: www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου