Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργία δικαστικών καθυστερεί τη μεταφορά του Ντ. Μιχαηλίδη στον Κορυδαλλό

- Στο Μεταγωγών αντί στον Κορυδαλλό, ο Ντ. Μιχαηλίδης
- Απεργία των δικαστικών καθυστερεί τη μεταφορά του
- Δεν εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν οι δικαστικές Αρχές της Ελλάδας τον κάλεσαν να παρουσιαστεί

Καθυστερεί η μεταφορά του Ντίνου Μιχαηλίδη στις Φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο.

Αιτία η απεργία των δικαστικών υπαλλήλων στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, που κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων, να παραμένει από χθες το βράδυ σε κελί της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα.

Η απεργία των δικαστικών υπαλλήλων είναι 48ωρη και λήγει αύριο Παρασκευή. Με τη λήξη της αναμένεται πως ο Ντ.Μιχαηλίδης θα μεταφερθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την απολογία του προχθές Τετάρτη στους ανακριτές Γ.Μαλλή και Γ.Σταυρόπουλο, ο κ. Μιχαηλίδης και οι συνήγοροί υπεράσπισης προσπάθησαν να αποτρέψουν την προφυλάκισή του.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στο ένταλμα σύλληψής του που εξέδωσαν οι ελληνικές Αρχές, ο Ντίνος Μιχαηλίδης δεν εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν οι δικαστικές Αρχές της Ελλάδας τον κάλεσαν να παρουσιαστεί.
Αυτό ερμηνεύτηκε ως «απείθεια» από την πλευρά του κ. Μιχαηλίδη και για το λόγο αυτό οι ανακριτές, με τη σύμφωνη γνώμη των εισαγγελέων, αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός επικαλέστηκε τη θέση ότι δεν εμφανίστηκε σε ελληνικό δικαστήριο επειδή περίμενε να δικαστεί στην Κύπρο.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου