Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟY Αγώνες Δρόμου – Αμμόχωστο, Γεροσκήπου, Ψημολόφου και Σπήλια (φώτος)

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» συμμετείχε μαζικά με μέλη στις εκδηλώσεις ¨

Τρέχω για την Αμμόχωστο¨. Στο Δήμο Γεροσκήπου σε αγώνα δρόμου τιμήθηκε ο ήρωας Γιαννάκης Ταλιώτης, ενώ στο ΚΣ Ψημολόφου μεταφορά φλόγας εις μνήμη Πεσόντων και Αγνοούμενων και σε αγώνες στα Σπήλια. Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου αθλητές έλαβαν μέρος στην απόσταση των 30km στέλλοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός συνεχίζεται.

Στις πιο πάνω εκδηλώσεις έλαβαν μέρος πέραν των 100 αθλητών, μελών και φίλων του Σωματείου από όλη την Κύπρο. Πήραν μέρος αθλητές και εθελοντές από την Λευκωσία, Λεμεσός, Πάφος, Λάρνακα, Παραλίμνι, Δάλι, Ψευδάς, Λύμπια, Αλάμπρα, Πιτσιλιά, Αγρός.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Σωκράτης Σωκράτους και οι συνεργάτες του στην Κεντρική επιτροπή συγχαίρουν του υπεύθυνους των παραρτημάτων και τα μέλη αθλητές και εθελοντές για την συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε επίσης τηνΑστυνομία, το Υπουργείο Υγείας, τα ΜΜΕ, και τους χορηγούς Pokka Coffee, ΚΟΑ, ΟΠΑΠ, CYTA, ΑΗΚ, ΣΠΕ Στροβόλου, Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λευκωσίας και το Ίδρυμα Κτωρίδης.

Πλήρες αποτελέσματα και φωτορεπορτάζ στο www.periclis.com.cy. Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Για τις επόμενες εκδηλώσεις ενημερωθείτε στο www.periclis.com.cy η στα τηλέφωνα 99 411411, 99 457900, 99 528602.

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία.


Σωκράτης Σωκράτους
Πρόεδρος
Τηλ. 99 411411
www.periclis.com.cy

                                                                                      
                                                  

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου