Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Απόλλων-ΑΕΚ 1-2: Νίκη για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο αποψινό φιλικό με τον Απόλλωνα. Η ΑΕΚ κέρδισε έχοντας ως σκόρερ τους Παύλου αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ρέινα. Ο Απόλλωνας είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Σανγκόι

Πιο ορεξάτα μπήκε η ΑΕΚ στον αγώνα και απείλησε πρώτη με τους Τόμας και Μυτίδη. Ο Απόλλωνας προσπαθούσε κυρίως με τον Σανγκόι να απειλήσει. Ο Κούλλης Παύλου αφού πρώτα προειδοποίησε, άνοιξε το σκορ στο 41΄ λεπτό γράφοντας το 0-1. Ο ίδιος είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία στο επόμενο λεπτό.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας αντέδρασε με τον Μερκή να βρίσκει δοκάρι με την έναρξη του ημιχρόνου. Η υπεροχή των κυπελλούχων καρποφόρησε στο 52΄ λεπτό με τον Σανγκόι να ισοφαρίζει. Ο ρυθμός έπεφτε όσο περνούσε και η ώρα ενώ η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει και δέυτερο γκολ με τον Ρέινα στο 81΄ λεπτό.

Οι συνθέσεις

Απόλλων: Βάλε, Γκουγιόν(74΄Φράνγκου), Μερκής, Σανγκόι, Ντανανάε, Παπουλής, Χαραλάμπους (46΄ Καρυπίδης), Χαμντανί, Βασιλείου, Γκαρσία(68΄ Κυριάκου), Κωνσταντίνου(68΄Σταύρου)
ΑΕΚ: Νέγκρι, Μέρτακκας(59΄Λόπες'), Καταλά, Μουρίγιο, Μεγκρελισβίλι, Κάστρο, Σκοπελίτης (27΄Φαν Ντάικ), Τομάς,Παύλου, Μιχαλόπουλος(59΄Ιβάνκο), Μυτίδης(59΄Ρέινα)

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου