Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Μας άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στη Λευκωσία – Αύγουστος μήνας και ακόμη τα στολίδια καίνε ρεύμα

Μία βόλτα στην Στασίνου, είναι αρκετή για να διαπιστώσετε ότι ο Δήμος Λευκωσίας, βρίσκεται ακόμη σε γιορτινή διάθεση. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί ανάβουν τα λαμπάκια που είναι στολισμένα στα δέντρα της περιοχής Στασίνου κοντά στο χώρο στάθμευσης του Κολοκάσι.

Σε κλίμα γιορτινό μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας προς την παλιά Λευκωσία, αφού δεκάδες δέντρα στην περιοχή Στασίνου, είναι στολισμένα γιορτινά και μάλιστα με «αναμμένα τα λαμπάκια».



Εύλογη είναι η απορία, εάν άρχισαν οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα νωρίς φέτος, η αν απλά πληρώνουμε ένα ογκώδη λογαριασμό ρεύματος και μάλιστα σε περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης, γιατί τα ξεχάσαμε αναμμένα.





Το newsit.com.cy, επικοινώνησε με λειτουργό του Δήμου Λευκωσίας, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα λαμπάκια, ενώ έχουν επικοινωνήσει με τον ηλεκτρολόγο για να δουν γιατί τα φώτα παραμένουν ανοικτά.

Η φύση του προβλήματος εντούτοις δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς όπως μας ανέφεραν, «δεν γνωρίζουμε γιατί ανάβουν».

Στην ερώτηση γιατί δεν βγάζουν απ’ την πρίζα τον διάκοσμο, μέχρις ότου διορθωθεί το πρόβλημα, μας απάντησαν ότι δεν μπορούν να αφαιρέσουν τα στολίδια, γιατί μετά ο εργολάβος θα θέλει άλλα λεφτά για να τον επανατοποθετήσει, έτσι θεώρησαν ορθότερο να αφήσουν τα λαμπάκια να καίνε ρεύμα για να τα δώσουμε στην ΑΗΚ τα χρήματα, παρά στον εργολάβο!

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου