Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τροχαίο στην περιοχή της Κισσόνεργας έστειλε στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

Λίγα λεπτά χθες πριν από τα μεσάνυχτα, οδηγός οχήματος παρέλειψε να σταματήσει σε αλτ με αποτέλεσμα να ανακόψει διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα 3 πρόσωπα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με κακώσεις και εκδορές.

Πιο συγκεκριμένα στις 11:45 ψες βράδυ αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Δώρου Λοΐζου στη Κισσόνεργα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανακόπηκε από άλλο όχημα που κινείτο επί της οδού Θεμιστοκλέους Δημητρίου και το οποίο παρέλειψε να σταματήσει σε αλτ, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πρώτο όχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων και ο συνοδηγός του πρώτου οχήματος.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως ο οδηγός του ενός οχήματος υπέστη κάκωση προσώπου και εκδορές στο σώμα, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εκδορές στο σώμα και στο πρόσωπο, ενώ ο συνοδηγός του πρώτου οχήματος υπέστη κάκωση κεφαλής και κάταγμα αριστερού βραχίονα. Τα τρία πρόσωπα κρατήθηκαν για νοσηλεία ενώ η τροχαία Πάφου διερευνά τους λόγους που δεν σταμάτησε το αυτοκίνητο στο αλτ αλλά και τις υπόλοιπες συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου