Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Άφαντη η 40χρόνη μόνιμη λοχίας της Ε.Φ – Εντείνεται η ανησυχία

Συνεχίζονται σήμερα με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της αστυνομίας, για εντοπισμό της 40χρονης, μόνιμης λοχίας της Εθνικής Φρουράς, Μυριανθούλας Παπασωκράτους, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την περασμένη Δευτέρα, μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ο αδερφός της.

Άκαρπες απέβησαν μέχρι στιγμής, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της Μυριανθούλας Παπασωκράτους, η οποία εξαφανίστηκε πριν από πέντε ημέρες, χωρίς να δώσει σημείο ζωής.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαφάνισή της, καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πού μπορεί να βρίσκεται η κοπέλα, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τη ζωή της.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, μελαχρινή, με μαύρα μαλλιά μέχρι τον ώμο.

Η ελλείπουσα διακινείται με το αυτοκίνητο με αριθμούς εγγραφής KQE 996 μάρκας BMW, χρώματος χρυσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου