Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΚΥΡ. ΚΟΥΣΙΟΣ: «Άρχισα επαφές, σήμερα αποφασίζω»

Ο Κυριάκος Κούσιος με δηλώσεις του στο SUPER ΣΠΟΡ FM τόνισε ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει τελικά εάν θα υποβάλει υποψηφιότητα. 

Ανέφερε ότι δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτή την εξέλιξη ενώ παράλληλα είπε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη φτάνει ο κόσμος να σταθεί κοντά στο σωματείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Κούσιου:

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτή την εξέλιξη. Με βρήκε παντελώς απροετοίμαστο. Δεν γνώριζα για το αποτέλεσμα της συνάντησης. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Νιώθω μεγάλη τιμή για το κάλεσμα των δύο φίλων προέδρων για να αναλάβω τα ηνία. Υπάρχει σοβαρότητα και προβληματισμός. Έχω αρχίσει επαφές και κάποια στιγμή σήμερα θα ληφθεί η τελική απόφαση αν είναι θετική για να υποβληθούν οι υποψηφιότητες. Αν η απόφαση που θα λάβω θα είναι θετική, με βεβαιότητα θα υποβληθεί η υποψηφιότητα».

Υπάρχει ανταπόκριση;

«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Η συντριπτική πλειοψηφία διαισθάνεται τις δύσκολες καταστάσεις και βλέπω με ικανοποίηση να υπάρχει προθυμία για να συμβάλουν στην προσπάθεια για διάσωση του ιστορικού σωματείου. Είναι νωρίς να σας πω ποια είναι η τελική απόφαση. Πάντως, όποιος αναλάβει θα έχει βαρύτατες ευθύνες. Έχουμε τα κριτήρια Σεπτεμβρίου. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά είναι και διαχειρίσιμη, φτάνει να σταθούν όλοι δίπλα στο σωματείο με όλους τους τρόπους».
.

Αν τον φοβίζουν τα οικονομικά:

«Με φοβίζουν τα οικονομικά, αλλά δεν θα αφήσουμε το σωματείο να οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο. Στην πρώτη θητεία δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες. Τα γεγονότα του 2008 έχουν σπείρει τη διχόνοια και την αντιπαλότητα. Έχουν συνδράμει και σε άλλα θέματα που αφορούν αμφισβητήσεις, συμπεριφορές, οπαδούς που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα που έχει περιέλθει το σωματείο. Αν δεν κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου για να σταθεί δίπλα από την ομάδα και να πιστέψει ότι η συνδρομή του δεν θα πάει χαμένη».

Όσον αφορά την τεχνική ηγεσία ο κ.Κούσιος συμπλήρωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί μετά την γενική συνέλευση.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου