Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Όλοι θέλουν το τρόπαιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις της LTV στα Πυργά η Συνέντευξη Τύπου για το LTV Super Cup 2013.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στον Ερυθρό Σταυρό και στο έργο που επιτελεί για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Η Συνέντευξη Τύπου έγινε στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου, των Προέδρων, των Προπονητών και των Αρχηγών του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.

Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς διεκδικούν η Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η Κυπελλούχος ομάδα του Απόλλωνα, με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί στις 17 Αυγούστου, στις 20:00 στο ΓΣΠ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανάφερε:

«Ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε ένα αθλητοπρεπή αγώνα μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Δυστυχώς, μόνο το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας έμειναν να μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη και ο αγώνα του Super Cup θα τους βοηθήσει και στην προετοιμασία τους. Ομόφωνα αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τον αγώνα στον Ερυθρό Σταυρό αφού το έργο που επιτελεί είναι διαχρονικά τεράστιο και αξιέπαινο και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Ευχαριστούμε και την LTV για τη χορηγία του Super Cup. Σε δύσκολους καιρούς, η παρουσία της αποκτά ιδιαίτερη σημασία».

Οι δήλώσεις των προέδρων:

Φοίβος Ερωτοκρίτου (Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ): "Ευχαριστώ την LTV για τη χορηγία του Super Cup. Χαιρόμαστε που ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στον Ερυθρό Σταυρό αφού έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθεις. Είναι χαρά μας που θα αγωνιστούμε με τον Απόλλωνα, μια από τις καλύτερες ομάδες τις Κύπρου. Θα είναι και για τις δύο ομάδες ένα καλό τεστ για την Ευρώπη, όμως πέραν αυτού, στόχο έχουμε να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς".

Νίκος Κίρζη (Πρόεδρος Απόλλωνα): "Ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι αφιερωμένος στον Ερυθρό Σταυρό, το έργο του οποίου οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, κρίνεται ένας τίτλος και θα δώσουμε στον αγώνα την απαιτούμενη σημασία. Έχουμε κατακτήσει μόλις ένα Super Cup στην ιστορία μας και θα προσπαθήσουμε φέτος να κατακτήσουμε το δεύτερο".

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών:

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Πάολο Σέρτζιο ανέφερε:

«Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και θέλουμε να τον κατακτήσουμε. Αγωνιζόμαστε κόντρα στον Απόλλωνα σε μια αρκετά καλή ομάδα και τον σεβόμαστε αρκετά»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Χριστάκης Χριστοφόρου τόνισε :

«Σίγουρα θα πάμε στο ΓΣΠ για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και ένα παιχνίδι πριν τον πρώτο μας Ευρωπαϊκό αγώνα. Θα μετρήσουμε δυνάμεις για να δούμε και σε πια αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε»

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Σατσίας με τη σειρά του είπε:

«Αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα, αφού κατέκτησε πέρσι το κύπελλο. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του LTV Σούπερ Καπ και θέλουμε ένα τίμιο και αθλητοπρεπές παιχνίδι»

Ο Γιώργος Μερκής, αρχηγός του κυπελλούχου Απόλλωνα ανέφερε:

«Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Θα αγωνιστούμε με τον πρωταθλητή και μια από τις καλύτερες ομάδας της Κύπρου. Στόχος είναι η κατάκτηση και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου