Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Ντεμπούτο με νίκη θέλει ο Δώνης

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ερμή Αραδίππου στο στάδιο «Αμμόχωστος» (19/10, 19:00). Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των «γαλαζοκιτρίνων» με το Γιώργο Δώνηστον πάγκο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα επιδιώξει να συνδυάσει το ντεμπούτο του μαζί με μια νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Σίγουρα δεν πρέπει να περιμένουμε και μια μεγάλη μεταμόρφωση στην εικόνα του παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ. Είναι αδύνατον μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να υπάρξει μια τόσο μεγάλη αλλαγή. Αν ήταν μάγος ο Γιώργος Δώνης θα μπορούσε με το μαγικό του ραβδί να τα διορθώσει όλα τα κακά από τη μία στιγμή στην άλλη όμως δεν είναι.

Το θετικό για τους «γαλαζοκιτρίνους» από την έλευση του Ελλαδίτη είναι ότι έχει αλλάξει το κλίμα στον «Αρχάγγελο» προς το καλύτερο και όλοι παίκτες δείχνουν μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη στο καινούριο τους «αφεντικό».

Ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα της Λευκωσίας είναι αρκετά ψηλός αφού ο Ερμής έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ανόρθωσηκαι τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου έχει απίστευτη ευχέρεια στο σκοράρισμα και είναι χαρακτηριστικό ότι σε 5 αγώνες έχει πετύχει 14 γκολ, δηλαδή έχει μέσο όρο σχεδόν 3 γκολ ανά παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δύσκολα θα έχει στη διάθεση του τους Αλωνεύτη και Αλεξάνδρου οι οποίοι δεν προπονήθηκαν κανονικά στη χθεσινή προπόνηση. Αντίθετα ο Κρίστιαν Ντα Σίλβα φαίνεται ότι θα προλάβει το αυριανό παιχνίδι.

Γρίφο αποτελεί η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ελλαδίτης τεχνικός κόντρα στον Ερμή. Ο Γιώργος Δώνης προτιμάει να αγωνίζεται με το κλασσικό 4-4-2 τις περισσότερες φορές ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και το 4-3-3.

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα θεωρούνται οι Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Καμπράλ, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα και Ίσμα. Τη θέση δίπλα στο Μοράις θα διεκδικήσουν οι Βινίσιους και Γκόμες. Δίπλα από τον Ίσμα στην επίθεση θα αγωνιστεί ένας εκ των Μπούντιμιρ, Σέρινταν ή Σωτηρίου με τους δυο πρώτους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Source : http://www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου