Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ομόνοια: Τους θέλει όλους σε εγρήγορση ο Σαβέφσκι…

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και για την Ομόνοια πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές του Σαβέφκσι είναι πεισμωμένοι να κερδίσουν τον αγώνα, ο κόσμος «κλείνει» θέση στο ΓΣΠ και όλοι μαζί θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα είναι μέτριες έως κακές. Η τεχνική ηγεσία έχει δουλέψει αρκετά στο διάστημα της διακοπής που είχαμε και βελτίωσε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις. Κόντρα στην ΑΕΚ, οι «πράσινοι» δίνουν το τέταρτο φετινό τους ντέρμπι και θέλουν να αρχίσουν την αντεπίθεση τους.

Με νίκη και καλή εμφάνιση, η Ομόνοια θα πάρει ψυχολογία αφού θα κερδίσει ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τα πάνω τους και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί, που ετοιμάζεται για μαζική παρουσία στο ΓΣΠ. Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ομόνοια θα δώσει εντός έδρας αγώνα με τον κόσμο της.

Σε ότι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο Τόνι Σαβέφσκι, που επιστρέφει σήμερα στη Κύπρο, δεν έχει ακόμη αποφασίσει, απομένουν ωστόσο κάποιες προπονήσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και θέλουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι. Ο υγιείς ανταγωνισμός στην ομάδα, μόνο καλό κάνει και υπολογίζονται όλοι.

Το πιστεύουν...
Καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας κάνουν δηλώσεις και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη φετινή σεζόν. Ζητούν την στήριξη του κόσμου και το πιστεύουν, πως φέτος η ομάδα έχει όλα τα φόντα να κυνηγήσει την διάκριση.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου