Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Στα Plus η πρώτη υπεραγορά Σαρρή

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό μια νέα υπεραγορά της αλυσίδας Plus, η οποία πλέον αριθμεί 15 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Η καινούργια υπεραγορά θα λειτουργήσει στην περιοχή Ανθούπολης του Δήμου Λακατάμειας, ενώ καταστήματα στην πρωτεύουσα λειτουργούν επίσης στη λεωφόρο Κένεντι στο κέντρο της Λευκωσίας και στον Αρχάγγελο (Στροβόλου).

Αναφέρεται ότι η υπεραγορά θα λειτουργήσει σε κατάστημα που προηγουμένως ανήκε στον όμιλο Σαρρή, ο οποίος εσχάτως τέθηκε υπό διαχείριση. Σημειώνεται, ο όμιλος Plus λειτουργεί 10 καταστήματα στη Λεμεσό, δύο στην Πάφο και άλλα δύο στη Λευκωσία, με το επερχόμενο άνοιγμα καταστήματος στην πρωτεύουσα να αποτελεί το 15ο "παιδί" της αλυσίδας.

Οι εξελίξεις στο εμπόριο μετά την κατάρρευση του ομίλου Ορφανίδη και έπειτα της αλυσίδας Σαρρή είναι ιλιγγιώδεις. Πλέον, γνωστά ονόματα στον χώρο του λιανικού εμπορίου επιδιώκουν να επωφεληθούν του κενού που άφησαν οι υπεραγορές που έβαλαν λουκέτο, ενώ το παιχνίδι της επικράτησης εκτείνεται και στα όρια των hard discounters αφού Lidl, Smart και Plus εδραιώνονται στην Κύπρο με όλο και περισσότερα καινούργια καταστήματα. Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου το INBusinessNews αποκάλυψε με ρεπορτάζ του ότι οι υπεραγορές Σαρρή τίθενται υπό διαχείριση.

 - Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου