Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ξεκίνησε η εκστρατεία κατά του ρατσισμού

Επίσκεψη στο Β' Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της αντιρατσιστικής εκστρατείας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Ευρώπη.


Η σχετική ενημέρωση απ' την επίσημη ιστοσελίδα:

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, τον βοηθό προπονητή κ. Σίμο Ταραπουλούζη, τον έφορο Σωκράτη Σωκράτους και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μερκή, Άλεξ Κωνσταντίνου, Μπερτράντ Ρομπέρτ και Ρασίντ Χαμντανί, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής (18/10) το Β΄Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, στα πλαίσια της αντιρατσιστικής εκστρατείας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη (15-29/10) σε ολόκληρη την Ευρώπη και την οποία διοργανώνει η FARE.

Σύντομη ομιλία απεύθυνε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα και το ρόλο των ποδοσφαιρικών ομάδων στην προσπάθεια που γίνεται για καταπολέμηση τέτοιων φαινόμενων, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας επιδεικνύει τεράστια ευαισθησία σε τέτοιου είδους θέματα.

Oι ποδοσφαιριστές μας αφού έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, μένοντας έκπληκτοι από την αγάπη των μικρών μαθητών.

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Υ.Σ Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και το διδασκαλικό προσωπικό του Β' Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού για την εγκάρδια φιλοξενία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ)

Source : http://www.24sports.com.cy











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου