Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αρχίζουν σήμερα τα «Λεμέσια 2013» με διάφορα αθλήματα -

Επικεντρωμένη σε αθλήματα που έχουν περισσότερη μαζικότητα και συμμετοχή του κοινού είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού, "Λεμέσια 2013", που αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει μόλις τρεις αντί δέκα μέρες, λόγω των οικονομικών συνθηκών. 

Το πρόγραμμα ξεκινά με Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, που θα διεξαχθεί στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ στις 18:00, ενώ στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνος Σολομωνίδης", θα γίνει η τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών, Αθλητικών Προτύπων και Σωματείων, εκδήλωση η οποία φέτος αφιερώνεται στη μνήμη της νεαρής αθλήτριας στίβου Μαριάννας Ζαχαριάδη.

 Στην τελετή βράβευσης, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκου Κενεβέζου, θα τιμηθούν επίσης αθλητές που πέτυχαν διακρίσεις σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες και η ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. 

Το Σάββατο, στις 10:00, θα διεξαχθούν αγώνες κανόε-καγιάκ στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, ενώ στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», με εκκίνηση στην παραλιακή λεωφόρο μπροστά από τη νότια είσοδο του Δημοτικού Κήπου. 

Την ίδια ώρα, θα διεξαχθεί, στο κολυμβητήριο του Αγρού, Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση την οποία οργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του αθλητισμού, όπως η χρυσή παγκοσμιονίκης της κολύμβησης, αθλήτρια της Σουηδίας, Therese Alshammar.

 Στις 18:00, θα διεξαχθούν οι Ημιτελικοί Αγώνες της Πυγμαχίας στο Φυτείδιο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ. Την Κυριακή, στις 8:00, θα διεξαχθούν αγώνες κωπηλασίας οι οποίοι θα ξεκινήσουν από το θαλάσσιο χώρο απέναντι από την Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης (Φραγκοσκλησιά), ενώ στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο Ποδηλατικός Γύρος, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού και με το Σώμα Προσκόπων Λεμεσού. 

Η εκκίνηση θα δοθεί στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου. Στις 12:00, στο κολυμβητήριο του ΚΟΤ, θα διοργανωθούν αγώνες υδατοσφαίρισης και στις 13:00 αγώνες ιστιοπλοΐας μπροστά από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η Συνάντηση Βετεράνων Αθλητών Στίβου στο Στάδιο του Λανιτείου και την ίδια ώρα θα διεξαχθεί Διεθνής Συνάντηση Κολύμβησης στο Κολυμβητήριο του Αγρού. Τέλος, στις 18:00 θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες του Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ. 

- Source : http://www.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου