Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Χωρίς υποτίμηση για το πέμπτο τρίποντο

Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα στοχεύει αύριο ο Απόλλωνας, που φιλοξενεί αύριο στο Τσίρειο (19:00 – PrimeTel) την ΑΕΚ Κουκλιών. Ο κ. Χριστοφόρου χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την ομάδα της Πάφου και ζήτησε από τους παίκτες του να επιδείξουν την ίδια συγκέντρωση και πάθος, όπως τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Χαράλαμπο Κυριάκου που βρίσκεται στο Ισραήλ για αποθεραπεία, καθώς και τον Άμπραχαμ Γκιέ. Μάλιστα, για τον Αφρικανό επιθετικό ανέφερε ότι θα βρίσκεται εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Λάτσιο, όμως η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Το θετικό για τους «κυανόλευκους» είναι ότι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άριστη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, ενώ η διακοπή του πρωταθλήματος τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν την ξεκούραση που είχαν ανάγκη.

Το πλάνο…
Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Δεν θα είναι πολλές οι αλλαγές, καθώς ο Κύπριος τεχνικός δεν θέλει να χαλάσει η καλή… χημεία που υπάρχει στην ομάδα.

Συνεπώς, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρούνο Βάλε και στόπερ ο Μερκής με τον Καρυπίδη. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Καταλά, καθώς ο Βασιλείου προέρχεται από δύο 90λεπτά με την Εθνική. Στο δεξί άκρο δεν αποκλείεται να δούμε τον Ντανανάε, που είναι εντελώς καλά και προπονείται σε φουλ ρυθμούς εδώ και 15 ημέρες.

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του Μάριου Στυλιανού. Ο Χαμντανί θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος και την άλλη θέση διεκδικούν Γκουγιόν και Μέριεμ. Από ‘κει και πέρα, τις άλλε: ς τέσσερις θέσεις διεκδικούν οι Σανγκόι, Παπουλής, Γκαρσία, Χάπερ, Ρομπέρ και Κωνσταντίνου. 

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου